![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:22 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס אני לא מפחדת לומר שהזדקנתי
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:28 PM
|
||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו יוכל לעדכן אותי אם יצאו פרקים חדשים או סיפורים קצרים? ואם יצאו תוכלו לשלוח על פי סדר?
-------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:29 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצאו כמה קצרצרים אבל יש לי רק אחד,את האחרון -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:29 PM
|
||||||
|
So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיט תוכלי לשלוח? ------------------------- כריס תתחדש 3> -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:31 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאן כולם נעלמו
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוני טוני טוני טוני יש לי 2 אני יודע שיצא אחד שהביך אותי ואת חוי ובגלל שהתלננו על זה שכחתי לשמור ואני לא יודע אם חוץ משני אלה פיספסתי עוד... -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור זאת הייתה שעת לילה מאוחרת כשדניאל דפק בדלת חדרי. פתחתי את הדלת, משפשפת את עיניי בעייפות ותוהה במקום כלשהו בירכתי מוחי מה לעזאזל הוא עושה פה. "חוי בצרות," אמר דניאל במהירות והכניס את עצמו אל תוך החדר שלי בלי לשאול אם אפשר. מרוב עייפות אפילו לא הובכתי כשהוא סגר את הדלת אחריו והתרחק מהידית בגועל אחרי שראה את החזיה שלי תלויה עליה. "חוי במה?" שאלתי בצרידות וניסיתי לעשות תרגילים בראש על מנת להעיר אותו. שתיים ועוד שתיים זה... מה? "דפי, אני צריך אותך מרוכזת," הוא אמר בחוסר סבלנות. "חוי יצאה לחסל מישהו לבדה." זה העיר אותי. "למה שתעשה את זה?" שאלתי בבלבול. "הרי אנחנו רק מתלמדים." "בדיוק!" קרא דניאל והלך הלוך ושוב, דורך על הבגדים שהשארתי על הרצפה. "אני חושב שאני אלך להציח אותה." פיהקתי. "אל תהיה אידיוט, אין לך סיכוי לבד. בוא נקרא לאחד המורים." "אין זמן!" רעם דניאל ופתח את החלון שלי. למה הוא חייב להיות כל כך דרמטי בשעה כזאת? "אני לא יודע למה פניתי אלייך," הוא אמר עם שמץ של התנשאות לא מכוונת בקולו. "אני מניח שהיה חשוב לי לקבל אישור למעשיי, או פשוט ליידע מישהו. בכל מקרה, אני יוצא!" הוא קפץ מהחלון וטס לו משם במהירות. למען האמת קצת קינאתי בו. זה דורש הרבה מיומנות, לטוס ככה. גם הרבה אומץ, לצאת ללב הסכנה בשעת לילה מאוחרת. נאנחתי וקפצתי אחריו, יודעת שאם גם ככה דניאל יהיה שם, אני כנראה לא אמות. אה כן,מצאתי עוד משהו אבל הוא מבחיל מדי -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:32 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי לא הכרתי את זה -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:33 PM
|
||||||||||||
יאפ דפי פירסמה אותו אחרי שהלכת אבל תראה,פה לא אתה זה שמסכן -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:34 PM
|
||
|
תודה אבל מצאתי בסוף :)
-------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:35 PM
|
||||
מה פתאום -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:36 PM
|
||||||
נו אתה לא מסכן כאן! -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:37 PM
|
||||
טוני את שלושת אלה קראת? -------------------- Daniel לשעבר יואוו יא ננסון אני בחתימתך. אז קיצר אתה משרשר מדהים, למרות שאתה קצת מייאש כזה (אתה לא אבל זה כיף לעצבן אותך). אז אתה ננסון מוזר ומטריד שכיף לשרשר איתו, ויש לו שם מגניב כזה. אז אעעעעעממממם... אני מיואשת מהחיים שלי, אז אתה די מדהים כזה וכיף לעצבן אותך. אז זהו תם זמני, ביוששששש. בידידות, זו שאתה קורא לה ארי ויודעת לעצבן אנשים. אז הנה אני בחתימתו של הסגיד המושלם שלי, אני לא הולך לחפור לך כי יש לי פריצה לעשות. אני רק אגיד שאתה חבר מדהים, תומך, אכפתי, מצחיק, רציני, רגוע, ובקיצור, מושלם אז סטיב המגניב, תן לי להשאיר לך את זה: https://media.tenor.co/images/29c577e76be80...3316c06b424/raw ואל תשכח שאתה מדהים! מעצבן יויויויויויו אני בחתימה שלךךךך יאי לי אני מישהו מוזר שאולי אתה יודע מי הוא, אבל אתה יודע מי אני בעצם ^^ דניאלללל תזכור להתחבר יותר ולשלוח ינשוף תמידדדד ותזכור שאתה מדהים ואמ HTML זה דבר שאנחנו צריכים לדבר עליו יותר טוב עכשיו כולם יודעים מי אני אז אני אלך לי סתם ככה כי סיימתי פה ואתה יודע מי אני ואנחנו צריכים עוד שרשור. ולשחק יותר ביחד ועוד כמה ו(ים) שכאלה שאני בטח אזכר בהם רק כשאני אצא מפה טוב חפרתי ביי אז כן, אחרי שבכישלון (או בכוונה?!) רב מחקת את החתימה שלך, אני באה לעשות השלמות אז כןכן! קודם כל קח את הגרביים החמודות האלה ובגלל שזה לחלוטין מגיע לך תקבל גם מיצי ואממ...אני חושבת שזה הזמן להגיד שאתה מעצבן כהרגלך בקודש וזה לא ישתנה לעולם אז חבל אפילו לנסות. תישאר קרצייה כמו שאתה (הוספה של שבועיים לאחר מכן בזמן שבאתי לשנות את התמונה של מיצי:) אתה גם ממש מצחיק ועייף ומשרשר הזוי "לעולם בעקבות השמששש לעולם בעקבות האוררר" למרות שזה לא משלנו, ואתה מאוד ג'ון ואתה יודע מה זה אומר וזהו זה. ממני אחת שמאוד ביי ביי פריצה של מישהו שאתה יודע מי הוא אבל השאר לא היי אתה מדהים תישאר מי שאתה החרבתי לך את החתימה ונהניתי לעשות את זה הייתי פה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:37 PM
|
||||||
האחרון עושה לי צמרמורת -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 19:38 PM
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין רע בלהזדקן -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |