![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 08:52 AM
|
||||||||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בבית הספר אני בקורס מחשבים נתנו לנו זמן לשחק כי אין למורה כוח להשתלט עלינו גם עייפה -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 08:53 AM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קורס משחקים נשמע נחמד מה אתם עושים שם? -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 08:54 AM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בונים אתרים, HTML וכו... אבל רוב הזמן משחקים כולם משחקים גלידה רעה ואני בפורטל לול -------------------- היא/את
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 08:55 AM
|
||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע דווקא ממש כיף לפחות מעניין כזה ...לא אוהבת גלידה רעה אני בחורה של סנייק -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 08:56 AM
|
||||||||||
גם אני לא אוהבת גלידה רעה עכשיו חברה שלי מנסה להעיר אותי בזה שהיא מחפשת בובות גרוט באיביי -------------------- היא/את
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 08:58 AM
|
||||
איביי זה מדהים עשית לי חשק לשוטט שם אני כל הזמן קונה דברים לא נחוצים, למשל קלמר של טוטורו או ארנק של דוקטור הו -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 08:58 AM
|
||||||
כנ"ל טוב חייבת להתנתק צלצול היה כיף בחברתך -------------------- היא/את
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 09:00 AM
|
||||||||
גם בחברתך תהני :) -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 10:57 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק רוצה להבהיר
זה לא השיר של עומר אדם כאילו עכשיו כולם בטוחים שזה מקורי אבל זה לא קהל נכבד, ברגע זה מתחיל סיפור המחזה וזה הרגע לגלות את הנפשות הפועלות ואז לא זוכרת אבל יש אחת- אני ביתו של הטוחן לכן קוראים לי בטוחן בוקר טוב לבטוחן בוקר טוב לבטוחן בוקר טוווווב בוקר טוב -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 11:02 AM
|
||||
אני יודעת זה המחזה הכי טוב ביקום!!! הלכתי לראות אותו לפני שנים שנים שנים -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 12:03 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי עם מבחניםםםםם
השנה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 12:09 PM
|
||
החלפתי חתימה ועכשיו אני לא מכירה את עצמי יותר
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 12:30 PM
|
||
|
stuck in her daydream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 12:39 PM
|
||
דינהההה
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 4 2018, 13:53 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמגד אלכס לא מזהים
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (104) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |