![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 13:37 PM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אחלה פטנט -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmm.... I don't really know --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב סליחה התמונה יצאה ענקית משום מה
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 13:38 PM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בטלפון אז זה רגיל -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 13:38 PM
|
||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מהטלפון אז זה לא שינה לי חח אלכס, צ'יפס עלייך --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 13:40 PM
|
||
צ'יפס
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 13:40 PM
|
||||||
זה מדהיםםםם אני קצת מאוהבת בעצמי עכשיו וואו איזה שמש יפה בחוץ יום מקסים -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 13:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 13:59 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
אוקיי כבר לא יום מדהים
עזבו את זה שחם וגם יש רוח אז השרירים שלי התכווצו באימה הבוסית עושה לי כזה אה דפי מה את עושה פה לא אמרתי לך שבסוף את לא צריכה לבוא עכשיו? ואני כזה מהההה קיצור אבל מחר אני לא עובדת והולך להיות להם עומס כפול אז זאת הנחמה שלי וגם שרפתי קלוריות בהליכה וזה -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
ממש ריק כאן
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:00 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו אז יש לך זמן לכתוב? או לקרוא את הפיקצר..? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:01 PM
|
||
אני אקרא אבל בינתיים מתאבלת לי על כל הזמן הזה שחשבתי שיהיה מנוצל ובסוף לא
מנסה לחשוב מה לעשות בינתיים עם החיים שלי -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:01 PM
|
||
חיים זה דבר מבוזבז
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:02 PM
|
||
אני מאוד כועס
|
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |