![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:17 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה התינוקיות הזאת, לא כועסים על מי שלא מקדיש
אלכס למשל לא כעסה וכל כך שמחתי שהיא לקחה את זה קליל שאפילו הקדשתי לה הקדשה שלמה חברים אמיתיים לא כועסים עליך חברים אמיתיים מוקדשים -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:17 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדיטציה?! אה, ובפעם האחרונה שהוקדשתי (כלומר, בפעם היחידה) מאיו הקדישה לי את זה!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:18 PM
|
||
תראה אני לא מכירה אותך אבל עם כמות ההודעות שלך לא נראה שאתה כזה פעיל סו...
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:19 PM
|
||||
אני בפורומים רק בערך שבוע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:22 PM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את נשמה שבוע זה קצת, אני בפורומים באופן כולל (לא כולל פרישות) למעלה מחצי שנה, אני יכולה לחשב אבל זה ייקח זמן -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:23 PM
|
||
ורק שתדעו שזה לא יפה לקרוא למישהו עם חמש-מאות הודעות סוהרסן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:24 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לעשות משהו מעניין בחתימה ואין לי רעיון
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:24 PM
|
||
אההה אתה זה שהתלונן שהוא טרול?
הייתי מייעצת מדיטציה, כן -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:25 PM
|
||||
זה מאוד לא יפה לקרוא למישהו טרול גם אם יש לו קצת הודעות מי שצריך מדיטציה הוא זה שקורא לאחרים טרולים וסוהרסנים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:26 PM
|
||
היי אלכס רק עכשיו שמתי לב שאת משתמש החודש
איזה קסומה את -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הייתי רוצה לעשות את זה אבל לי אין רק מפתח אחד יש לי צרור ענקיסטי שמתחילים ליפול ממנו דברים אופס? אז במצבו הנוכחי הוא נראה חצי צרור מפתחות ולא אחד שלם >< --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
|
||
אני לא מחבבת את הבחור
אני אדם נחמד מטבעי אבל מה לעשות לא מחבבת -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:28 PM
|
||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הקטע בזה הוא שתרצה להגיע לרמות גבוהות יותר במקום להתלונן פשוט תדבר הרבה ואז לא תהיה סוהרסן והנה בדקתי ואני פעילה באתר בדיוק 8.64084164 חודשים או 263 ימים, אולי ארבעה פחות כי פעם פרשתי לארבעה ימים -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:29 PM
|
||||||||||
חחח זה פשוט היה מפיל לי את המכנס פחות מומלץ -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:29 PM
|
||||||||
בסדר אני אדבר הרבה או שאני אקנה משנה כותרת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |