![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:29 PM
|
||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח איך בדיוק לא שמת לב זה כתוב בצד ובפרופיל שלי וזו הסיבה שאני בצבע אפרסק -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:33 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד תהיתי למה זה הצבע שלך חחחח -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:33 PM
|
||||
אהמ אהמ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:34 PM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה אבל על מה? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
|
||||||||
על מה את רוצה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, תודה פשוט שאלת אם מישהו רוצה, לא אם מישהו לא רוצה, אז לא ראיתי סיבה לענות אז הנה שתדע -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:35 PM
|
||||||||
או-קיי, בפעם הבאה אני אשאל אם מישהו לא רוצה שירשור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:36 PM
|
||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תמיד" לפני כמה ימים עוד הייתי בצבע תכלת -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:36 PM
|
||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראת נרניה? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:37 PM
|
||||||||||
מה אתה פשוט תמיד מתלונן שלא עונים לך ולפעמים לאנשים פשוט אין מה להגיד/הם באמצע שיחה עם אנשים אחרים/שלא עונים כי אין סיבה. נניח אני לא רוצה שרשור. אז אין סיבה שתכעס בגלל זה -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:37 PM
|
||||||||||||
כן אבל לא נראה לי שזה מתאים לשרשור אולי פרסי ג'קסון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:38 PM
|
||||||||||||||
קראתי רק את אחד שתיים ושלוש -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:39 PM
|
||||||||||||||||
זה מספיק, לא? אבל אפשר גם משחקי הרעב או משהו אחר אם את רוצה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jun 5 2018, 14:40 PM
|
||
אני צריכה לקרוא
אבל אני לא יכולה לקרוא או לראות סדרה או לראות סרטים בו זמנית אם אני קוראת ספרים למשל אני לא יכולה לעשות מרתון של סרטים... משום מה אני לא מספיק מרוכזת -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (104) « ראשון ... 57 58 [59] 60 61 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |