![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:21 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח כמו שצריך! אולד סקול
אני לא מקללת, לא מתחברת לזה היי יש לנו במקרר רביולי תרד שאף אחד לא רוצה לגעת בו אז הוא פשוט שם שנים כי אבא קנה -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:24 AM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח רביולי היא הייתה מבית ספר אחר, אם אני לא טועה ולקלל מבחינתי זה סתם למשוך תשומת לב -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:28 AM
|
||
רגע בת כמה את? שאדע לשייך את המורה למוזרה/מצחיקה/כו לפי הגיל
-------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:31 AM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואיי, הנו"ד הזה לא זום בכלל
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:31 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי אומרת לכם היי אבל אני הולכת אז זה כזה ביי
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:33 AM
|
||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14 למה את הולכת חוי? -------------------- היא/את
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:34 AM
|
||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השלמת שעות שינה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:35 AM
|
||||||||
כן דווקא שהלכתי הנו"ד זרם חחח ואו ורגע -------------------- היא/את
|||||||
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:58 AM
|
||
אני לא חושבת שקללות באות דווקא בקטע של צומי או להיות מגניב
השאלה היא האם זה מתאים לסיטואציה לפעמים אתה מרגיש שאתה חייב לקלל וכולנו מקללים אבל יש אנשים שזה פשוט חלק מהדיבור שלהם -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 10:59 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאנשים כאלה קוראים ערסים -------------------- אורי🌿 13 🌿 איילים 🌿 קריאה 🌿 מחונן 🌿 שר 🌿 גריפינדורי ![]() [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 11:00 AM
|
||
כשהייתי בת 13 בערך הייתי סתם ממציאה סיפורים
כלומר מספרת לאנשים דברים שלא קרו בלי שתהיה לי ממש סיבה לזה סתם דברים שנים אחא כך אני עכשיו קולטת כמה חלק מהדברים שסיפרתי כל כך לא אמינים חחחחח ובטח כולם התנהגו כאילו הם מאמינים לי אבל בלב אמרו טוב היא בת 13 זה הגיל שסתם ממציאים דברים בואו ניתן לה להרגיש שזה אמין -------------------- שמי דפי למה? כי זה כיפי כריס אמר שכדאי את החתימה לשנות עכשיו יש פה טרנד של חתימות קטנות ![]() אתה יודע שמצבך בכי רע, ברגעים בהם אין לך בחירה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 11:01 AM
|
||||
זה כל כך אני רק בגיל 8 -------------------- אורי🌿 13 🌿 איילים 🌿 קריאה 🌿 מחונן 🌿 שר 🌿 גריפינדורי ![]() [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 11:01 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חם לי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 11:02 AM
|
||||||
פעם סיפרתי שאבא שלי יצא למלחמה ונחת טיל מולו ונשרף לו כל העור המקדימה והיו צריכים לעשות לו השתלת עור -------------------- אורי🌿 13 🌿 איילים 🌿 קריאה 🌿 מחונן 🌿 שר 🌿 גריפינדורי ![]() [ALIGN=Center] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 12 2018, 11:03 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שונא שיעורי ספורט
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |