![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 2 2018, 09:46 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החפצים של ארתור וויזלי מי לא היה מופתע כשנחשפנו, בפעם הראשונה, לחיבה המוזרה של ארתור וויזלי לחפצים מוגלגים? הרי, הוא קוסם, למה לו להתעניין בברווזי גומי לאמבטיה כשיש לו קדרה שמכינים בה שיקויים שיכולים להפוך אותך לבנאדם אחר לגמרי לפרק זמן מסויים? אבל אתם יודעים מה, בואו לא נשפוט - בטח אנחנו מתלהבים מדברים שמבחינתם אין סיבה להתלהב מהם. מה שכן, אחד הדברים הכי מצחיקים עם ארתור זה שהוא בכלל לא יודע איך לתפקד עם החפצים המוגלגיים. זה ככל הנראה בגלל שהם יותר מדי שונים בשבילו, לא? בפעילות הזאת, עליכם להמציא חפץ חדש שאמור לעזור לארתור להכיר חפצים מוגלגיים יותר טוב. איך תעשו את זה? פשוט! בגלל שהחפצים המוגלגיים יותר מדי שונים ומשונים בשביל ארתור, עליכם ליצור אחד שהוא שילוב של אחד קסום ואחד מוגלגי, למשל בובת פרווה ושיקוי פולימיצי. אתם מוזמנים להתפרע כמה שאפשר, אבל חשוב שתזכרו שהחפץ צריך להקל על ארתור את ההבנה של חפצים מוגלגיים! הבנתם? יופי! כדי להשתתף פשוט תמלאו את הטופס הבא:
על ההשתתפות שלכם בפעילות זו תתוגמלו ב150 חרמשים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 2 2018, 12:52 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: זיו, Netta Barzilai
חפץ א׳: מכונית צעצוע חפץ ב׳: שיקויי שינוי צורה איך ייראה השילוב: טוב, זו בעצם תהיה מכונית שמשנה את צורתה לדבר שהכי דומה לה ומזכיר אותה בעולם הקסמים, לדוגמא, המרכבות עם הסוסים-שרוב-האנשים-לא-יכולים-לראות האלה ששכחתי את שמם (אופס) וכך זה יעזור לו להבין יותר טוב את המכונית. הערות / הארות: -------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2018, 12:59 PM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אביטל, בצד
חפץ א׳: שרביט תעלול של פרד וג'ורג' חפץ ב׳: כובע קסמים של מוגלגים איך ייראה השילוב: בעזרת קסם השרביט יתאחד עם כובע הקסמים המוגלגים, ואז בכל פעם שארתור ירצה לדעת מה הפעולה של החפץ המוגלגי, הוא ישלוף את השילוב הזה ושרביט התעלול ישלוף ממעמקי הכובע המוגלגי את דרך השימוש. הערות / הארות: -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2018, 13:30 PM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אורי הפנתר השחור
חפץ א׳: מטאטא מעופף חפץ ב׳: מטוס איך ייראה השילוב: זה יהיה מטאטא ארוך וגדול עם הרבה מושבים שיטיס אנשים לאן שהם צריכים, והוא יהיה עם כנפיים בשביל היופי הערות / הארות: -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2018, 13:45 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: נועם, DeathRiver
חפץ א׳: ספר של מוגלגים חפץ ב׳: ספר לחשים איך ייראה השילוב: ספר רגיל בעצם אך שאומרים לספר את המילים "סומסום היפתח" הספר הופך לספר לחשים וכשאומרים "תם ונשלם ספר לחשים" הספר חוזר להיות ספר מוגלגי הערות / הארות: -------------------- ![]() 🖤Panic --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2018, 14:21 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ראיין בירצפת
חפץ א׳: מחט חזק ביותר (מיוצר ע"י מוגלגים) חפץ ב׳: קדרת בדיל קטנה וחדשה איך ייראה השילוב: בייסיקלי כמו קדירה עם חורים שזורמים מהם מים רק שהקדירה מכוונת את סוג החורים שהמים יצאו מהם. הערות / הארות: איך אעשה את זה: מכיוון ולא היה אף שימוש בדוד בספרים, חשבתי לעשות מן DIY לדוד מים קסום. אני אקח מחט ואנקב חורים בכל תחתית הקדירה - לאחר מכן אטיל לחש הקפאה על חלק מהחורים השונים בגודלם כך שהמים יזרמו מחורים בצורה שווה. איך זה יתפקד בכללי: טוב, זה קצת מסובך. במשפחת וויזלי יש המון אנשים, ובזכות שרביטי מים שפרד וג'ורג' המציאו (שפועלים לבדם. שרביטים צריכים אדון, אך מכיוון והשרביט הזה מאפשר רק ללחש אגואמנטי היא יכול לפעול רק במילה "אגואמנטי" וכל הזרם בעצמו) המים יזרמו לתוך הקדירה, והנה לנו דוד קסום שגם יכול להחליף חורים על פי רצונותיו! איך זה יעזור לאדון וויזלי: טוב, עכשיו הוא יודע חלקית על תפקודי דוד מוגלגי - זה גם יקדם אותו בחקר על שירותים מוגלגים וכיורים! הוא מתחיל להבין את הכל :) -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2018, 16:17 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: רוני, בצד
חפץ א׳: דלת חפץ ב׳: מפתח מעבר איך ייראה השילוב: כל פעם שתגיד בקול את המקום שאתה רוצה להגיע אליו ותפתח את הדלת, הדלת תיפתח למקום הזה הערות / הארות: -------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2018, 16:31 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:מאיה, בצד
חפץ א׳:דרקון צעצוע חפץ ב׳:דרקון צעצוע שנושף אש איך ייראה השילוב:דרקון הצעצוע ידעכ לנשוף אש הערות / הארות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2018, 18:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:
איימי+Mhgf חפץ א׳: פלאפון חכם חפץ ב׳: שרביט איך ייראה השילוב: השילוב יהיה כמו פלאפון חכם רגיל רק עם אנטנה קטנה (השרביט) ואת הלחשים אתה כותב הפלאפון ואז הוא מבצע את הלחש שכתבת. הערות / הארות: -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 12 2018, 09:31 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: לילי + Hot Chocolate
חפץ א׳: מצלמה. חפץ ב׳: כדור בדולח. איך ייראה השילוב: מצלמה קטנה, שמעליה מחובר כדור בדולח (כמו אלו של הנבואות). כאשר יקבל את החפץ לראשונה, בכדור הבדולח ייראה אדם המשתמש במצלמה - וכך ילמד ארתור איך משתמשים בה. לאחר מכן, בכל פעם שיצלם חפץ מוגלגי, יוצג בכדור הבדולח חיזיון של אדם כלשהו שמשתמש בחפץ זה - וכך יבין ארתור איך משתמשים בחפץ. הערות / הארות: אין. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |