![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 16:59 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו ב-CSS זה תיאור מדויק יותר אגב, אני יכול להעיד שלצייר על דף זה קל יותר (לדעתי) מאשר לצייר עם CSS -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:01 PM
|
||||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני זה היה אמור להיות פטרייה רעילה אבל זה יצא פרח אופס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:02 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
מה זה לצייר בcss? :0 אבל לגבי מה קל יותר לצייר דיגיטלית או על דף, זה תלוי בשניי דברים: 1. המכשיר שאתה משתמש בו 2. כמה זמן אתה מצייר באופן דיגיטלי אני משתמשת במכשיר ממש טוב, ואני מציירת באופן דיגטלי 6 שנים בערך, אז כבר הרבה יותר קל לי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:03 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רעב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:04 PM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CSS זאת שפת תכנות לעיצוב אתרים את זה תכנתתי עם CSS: https://codepen.io/ShToTaEmpirE/full/XPrqGV/ וזה הרבה יותר קשה הרבה פעמים למרות שלפעמים זה קל יותר, לצייר עיגולים מושלמים וזה לדוגמה אני לא מדבר על לצייר עם תוכנה לזה, אני מדבר על לתכנת ציור, כמו מה שיש בקישור ששלחתי מכירים את זה שאתם נפצעים בתוך הפה זה ממש כואב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:04 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
יופיייי אז תעלי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:05 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול לשלוח למישהו דיון שיגיד לי אם הוא בסדר?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:06 PM
|
||||||||||
![]() סקיב ![]() |
חחחחח וואו אני בשוק שמישהו עושה את זה. פששש וווו אם אתה מצייר מהרררררררררר לאתגר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://hportal.co.il/index.php?showtopic=151264 עריכה: כן תשלח! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:08 PM
|
||
אני?
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:08 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
כן ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:10 PM
|
||
פה או בהודעה פרטית? בכלל מותר לי לשלוח את זה פה?
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:10 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
מישהו שלח לפני לא הרבה זמן כאן וכולם היו אחלה עם זה, אז אני מניחה שאפשר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:12 PM
|
||||
אז טוב, אשלח את זה פה: מדוע אנו מקשיבים למוזיקה? || דיון שלום לכל משתמשים הפורטל, וברוכים הבאים לדיון שכתבתי. כלומר, הדיון שאני עכשיו כותב, אבל כשתקראו אותו זה יהיה הדיון שכתבתי. כפי שבוודאי הבנתם מהכותרת, הדיון הזה יעסוק בשאלה: מדוע אנו מקשיבים למוזיקה? כמעט כל מי שאני מכיר אוהב מוזיקה כזו או אחרת. חלק מהאנשים אוהבים מוזיקה קלאסית, חלקם מוזיקת רוק, יש גם כאלו שאוהבים מוזיקת פופ ומוזיקת ג'אז וכו' וכו' וכו'.
- תודה רבה לוויקיפדיה בני האדם הקשיבו למוזיקה במשך אלפי שנים, והם עדיין מקשיבים לה. לפני כמה זמן שאלתי את עצמי: מדוע בעצם אנו מקשיבים למוזיקה? אז למה בעצם אנחנו מקשיבים למוזיקה? אנחנו מקשיבים למוזיקה משום שאנו אוהבים להקשיב למוזיקה, מן הסתם. אך מדוע אנחנו אוהבים לשמוע מוזיקה, ומדוע כל אחד אוהב להאזין למוזיקה אחרת? אם הייתם משמיעים לאדם שחי לפני מתאיים שנה מוזיקה בת ימינו, אני משער שהוא לא היה מבין מה הטעם ברעש הזה, ולמה אנשים מבזבזים את זמנם כדי לשמוע את זה. מדוע אדם שחי פעם יאהב פחות את אותה המוזיקה שאדם שחי עכשיו יאהב? (כמובן שאינני יודע מה באמת היה חושב מישהו לפני מתאיים שנה, אני רק מתאר לעצמי מה הוא היה חושב). שאלות מנחות: מדוע לדעתכם בני האדם אוהבים מוזיקה? האם לדעתכם גם חיות אחרות אוהבות מוזיקה? למה לדעתכם כל אדם אוהב סגנון מוזיקה שונה? מדוע אדם שחי פעם יאהב פחות מוזיקה בת זמננו (אני מתאר שזה מה שהוא יאהב)? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:14 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בחרתי בוב דילן -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:15 PM
|
||||||||||
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |