![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:16 PM
|
||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה ה-pure CSS הראשון שלי מאז השתדרגתי, הוספתי גם JS אני צריך לעשות עוד PURE CSS באמת רעיונות מה לצייר עם CSS? לא מצייר, סורי רגע, CSS נחשב? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עם הדיון שלי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:20 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- 13 ¤כמעט צמחונית ¤ פסנתר¤ TWENTY ØNE PILØTS ¤ nirvana כותב ¤ בלי טלוויזיה ¤ קרמבואיסטית גאה ¤
פרשתי? פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:20 PM
|
||
היי
איך אמרתם שהדיון שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:29 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:32 PM
|
||
טוב
אני מפרסם את הדיון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:34 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
אוקיי!
משהו די מוכר שאני רואה אנשים עושים כאן, זה שהם לוקחים משפטים כמו מה שאתה כתבת בסוף הפסקה הזאת, שהם "טיפשיים ומצחיקים" כאלה, ושמים עליהם אז זה לא חובה אבל מומלץ. זה יצא ככה:
הקוד הוא כזה:
דבר שני, את הציטוט מויקיפדיה אני ממש ממש ממליצה לשים לפני כל הטקסט, כי איפה שהוא עכשיו נראה רנדומלי ביותר. דבר שלישי, אתה חוזר על השאלה *הרבה* יותר מדי פעמים. הייתי מורידה את הפעמים האלו:
בפסקה הזו:
כתבת *מלאאאא* פעמים את המילה מוזיקה, ו.. זה סוג של "חוק" כזה שלכתוב הרבה פעמים את אותה מילה בפסקה אחת זה לא "מקצועי". בשביל להוריד את מספר הפעמים הייתי מנסחת את זה ככה:
דבר ראשון, *מאתיים! דבר שני, במשפט "מדוע אדם שחי פעם יאהב פחות את אותה המוזיקה שאדם שחי עכשיו יאהב?" כדי להחליף את המילה האחרונה ב"אוהב". דבר שלישי, במשפט " (כמובן שאינני יודע מה באמת היה חושב מישהו לפני מתאיים שנה, אני רק מתאר לעצמי מה הוא היה חושב)." כדאי שפשוט תסיים ב-"אני רק מתאר לעצמי." בלי ההמשך, כי כמו שאמרתי, לא טוב לחזור על אותן מילים פעמיים.
לא צריך את הסוגריים כאן, כבר הבהרת את זה קודם. אם אתה מתעקש לשים את ההסבר, תשים אותו אחרי סימן השאלה. זהו, בסך הכל דיון מעניין! עריכה: גם אם פרסמת אתה יכול לערוך עם ההערות שלי! או שלא ^^" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:38 PM
|
||
משעמם לי
-------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:43 PM
|
||
כבר פרסמתי, אערוך בהקדם את מה שהערת
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:48 PM
|
||||||||||||||
![]() סקיב ![]() |
לא, הרעיון של האתגר הוא שחייבים לצייר בעט :,( אבל אבל אבל אף פעם לא מאוחר מדי להתחיל לצייר!!!!!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:55 PM
|
||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקיי kt nna rumv kv,jhk kmhhr -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 17:56 PM
|
||
כואב לי הראש
-------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 18:02 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 18:04 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 18:04 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |