![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:22 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי קרובה -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:22 PM
|
||||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן כן אני אבוא מאיו- הו כי אני מנהלת החודש(יאי לי) פשוט עוד לא קיבלתי את הצבע והחרמשים
@איימי- למען האמת אין לי יותר מדי מושג אבל לטענת לילו אני גריפינפאף או איך שלא כותבים את זה אבל זה שקר אני בכלל חושבת שאני סלית' -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:23 PM
|
||||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד מאוד יא אורטלל כן בואי וגריפינפאף זה קסמ דווקא -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:24 PM
|
||||||||||||||
איך אין לך מושג? חצי מהפעילויות בגריפנדור הם על נאמנות -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:24 PM
|
||||||||||||||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי איפה כתוב שאת מנהלת החודש? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:25 PM
|
||
![]() מוגל |
משעמם לי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:25 PM
|
||||||||||||||
הכי משהו -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:26 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מה הקשר שלי להפלפאףף
לפחות סיבה אחת זה מוזר גריפינדור עוד אולי מאיו- הו אמ זה כתוב לנו אני לא אמורה לספר על זה(כאילו איפה מפורסם וזה) איימי- אופס שכחתי אבל בעיקרון כן, אומץ ונאמנות זה בעיקר של גריפינ אבל גם קצת אצל הפלפאף כי טוב לב ונאמנות לחבר וכזה -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() סקיב ![]() |
לא הבנתי, אתה אפריים פוטר או שזה סתם במקרה?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא יכול להיות
כי התכונה שאני הכי מעריכה היא נאמנות אז היא הפלפאפית -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:28 PM
|
||||
הא חוי -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() מוגל |
מי זה בכלל? שכולם חושבים שזה אני... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נו אם את אומרת אז תחפרי בח"מ שלנווו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:29 PM
|
||||||
אבלאבל זהו אני עוברת לגור בגריפינדור -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 20:29 PM
|
||||||||
יא הח"מ שלנו פעיל יחסית -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |