![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:09 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב עוגיות
אבל אני אוהב ארנבים דרך אגב התחלתי לקרוא את הספר שהמלצת לי עליו, ליאם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:13 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי איפה אתה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:13 PM
|
||||||||||
![]() סקיב ![]() |
מהמהמה האתגר נועד בדיוק למי שרוצה להשתפר! :00 תאמיני לי שלעשות סקיצה מהירה כל יום במשך חודש יכול לעשות פלאיםם וגם להרגיל אנשים לצייר הרבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:20 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה לעשות בשבילי את העבודה בדמוקרטיה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:32 PM
|
||
מה העבודה?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:33 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<html dir="rtl">
<input id="name_require"> <button onclick="make_it()">לחץ כאן</button> <p id="finall_name"></p> </html> מה הלוז מה זה -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:34 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אחשוב על זה פשוט אין לי כ"כ זמן ואני לא יודעת איך אני אצליח להעלות תמונות -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:35 PM
|
||
אוסנת זה שפה לתיכנות(או דברים אחרים) במחשבים
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
שלחתי פעילות לאישור
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול זה קוד ה-HTML בתוכנה שלי להכנת שם לנוד אל תתיחסי לזה (למרות שאת יכולה, אבל עצה: קוד ה-JS מגניב פי אלף) תסתכלי מתחת לזה או שתיכנסי פשוט לפה, זה בלי כל החלק של הקוד https://codepen.io/ShToTaEmpirE/full/YJKvdY/ -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:36 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאיזה פורוםםםם -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חם לי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
יצא לך מאוד יפה פלג
רק תכתוב בתוכנית מה צריך לכתוב -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:37 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 14:37 PM
|
||||||
מוזיקהמובן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |