![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 98 99 [100] 101 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 10:48 AM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז דברי איתי על משהו אחר -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 10:49 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג אתה שומע?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כתב לך את מה שאמרתי קודם? והגעתי למסקנה שבלוגר לא אשם עוד שתי פלטפורמות להרצת קודים לא עשו את זה טוב -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב ביי
השב רוצים להרוג אותי עם אני לא חוזרת סימן שהם הצליחו -------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 10:51 AM
|
||||||||||
יאפ -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 10:51 AM
|
||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 10:53 AM
|
||||||||||||||||
שיניתי את זה לאפס:
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 10:54 AM
|
||||||||||||||||||
לא נחשב ככה הכפתור תמיד איפה שהעכבר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 10:56 AM
|
||
חחח
|
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 10:58 AM
|
||
אורי ראית את הסיקור?
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 11:00 AM
|
||
יש לי שיעור אז ביי לכולם
|
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 11:07 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי לישון
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 11:10 AM
|
||
גם לי
-------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 11:13 AM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי :(
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2018, 11:14 AM
|
||
אוכלללללל
-------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |