![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 15:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שעמום שעמום שעמום שעמום
-------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד מחכה שתתעורר -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, דיברתם על חניך חונך?
-------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 15:32 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
יאפ -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע שיר טוב! אולי תפרסם אותו בסס"ש? -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
רגע
אבל אם מישהו ירשם לפורום מוזיקה לפני אני- אני לא אוכל לנהל אותו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ אני שוקל בשביל הכיף לרדת מניהול, להירשם לחניך חונך ולעלות שוב.
חניך חונך זה חוויה -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 15:33 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אם הוא יעלה לניהול -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אז זה לא טוב
אני צריך לדאוג שאני ארשם ראשון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
אבל השיר לא שלי ושירים שלי אני מפרסם, היופ פרסמתי אחד... -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
וואי לגמרי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תרשם אליו ראשון בן אדם! אתה יכול לעשות את זה בן אדם! לעולם אל תגיד לעולם לא! -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 15:34 PM
|
||
אבל אם תרד מניהול
שים לב שאני אתפוס לך את הפורום סתם אני ארשם לפורום מוזיקה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 15:34 PM
|
||
איך נרשמים?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |