![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:06 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני כבר לא עו'בת אחרי מה שקורה פה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אתה אומר נביא פיניאטה? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המון משתמשים בנוד
אולי כולנו נתפצל ונפעיל את הפורומים הנפלאים שלנו בהשקעה ורעיונות? זה כל כך מפתה קדימה כולם לשלוח למנהלים ולהנהלה פעילויות טובות ומגניבות! -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפי - בולד זה אותיות יותר רחבות, כמו זה למשל
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:07 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגיד כמה דברים לגבי זה אני מסכים איתך שספציפית הפעם זה מתאים יותר מפעמים אחרות, אבל בכל זאת אפשר לפספס את זה ביתר קלות, מספיק שאפי הלך אפילו לשתות וגם אם אורטל הייתה כותבת את זה ככה אפי הייתה מפספס את זה, ואני מקווה שתסכימי איתו שזאת לא אשמתו, וכבר ההודעה איבדה 100% מהמשמעות שלה ולכן ומעוד סיבה שלא אסביר, מדוע לא לשלוח פשוט בהודעה פרטית? -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלו אותיות מודגשות -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אוקי יונתן
ואנחנו שוב 18 -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי לך את הפעילות ששקד ביטאה או לא? אני לא זוכרת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואה וואה ראיין איזה רעיון מהמם נתת פה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:08 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ראיין מה קורה
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
היי, אני אמרתי הודעה פרטית!
|
|
|
||
חלי מה עם הפעילות?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
שלחת ^^ אני עוד מעט אגיב עליה :) תלמדו ממאיה! -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אני יכול לכתוב פעילויות
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:09 PM
|
||
משעממממממם
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |