![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:20 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאן ראית את השאלה ששלחתי לך בה"פ?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:20 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יונתן רוצה לדעת כמה מקום לינשופים יש לי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:21 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחכה עדיין שיאשרו לי את המדריך לכתיבת סיקור ששלחתי כאילו, שניכם אישרתם טוב, אני לא יודע מי עוד צריך לאשר, אבל בכל זאת -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שומרת רק איזה 4 הודעות שלי:
1:הפאנפיקים שלי שאושרו. 2:ההודעות שנשלחו אליי אוטומטית כשהתחלתי את דרכי בפורטל. -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשמחה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שנינו אישרנו, סו אין לך למה לחכות -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מקווה לראות את זה, אצל כל מי שרוצה לנהל - אל תגיד סתם כי זה מאכזב וזה מוריד לנו מהציפיות לגבייך אם אתה משקיע ועושה תעשה את ההכי טוב שלך, ואם לא אתה סתם הורס את הרושם עלייך בתוך מנהל אופציונלי. -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:22 PM
|
||||
אני דווקא את אלא מוחקת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחכה שזה ייתווסף ללינקייה כמדריך רשמי >< -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים ששמרתי הודעות יום הולדת ובטעות מחקתי אותן :(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:23 PM
|
||||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי. נ"ב: הייתי ממש בהתקף קרינג כשנרשמתי הינה אז בגלל זה הכינוי הנוראי שלי וגם החתימה הקודמת שלי שעשיתי בימי הראשונים. -------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
מכירה את זה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת ששמרתי את ההודעה עם כל שירי סנסד ששלחת לי פעם ואז מחקתי אותה בטעות? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיי, אני אוסיף את זה ואתן לך קרדיט? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה מבאס :( -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |