![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 16:59 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי למי שנותר, חזרתי!
-------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11 יום
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11 יום למה ליאם?
-------------------- שירה ♫ ☀ שרלוק הוא ארנב ♫ מוזיקה זה החיים ☀ תשתתפו בהספרים כן? ♫ אוכל זה החיים ☀ ![]() סוף חתימה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:00 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אודיסאה!
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:00 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להתחלה של תוכנית שאני מתחיל ללמוד בה כן מה שאורטל אמרה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:02 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני משועממת (?)
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:04 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חג שמחחח
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:06 PM
|
||
תודה על התשובה ראיין:) לא כועסת. אמרת את מה שאתה חושב על הפעילות וככה זה צריך להיות.
אני אמצא רעיון אחר ואנסח אחר כך אולי:) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:07 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי!
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:08 PM
|
||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו הגישה! -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:08 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעניין אם יש משתמשים שזוכרים את הכינוי הראשון שלי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:09 PM
|
||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני זוכר חחח -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:10 PM
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני זוכר את שלך ואת השרשור שהיה לנו מזמן -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:11 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר 500
#פוראבר -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2018, 17:12 PM
|
||||||||
גם אני זוכרת אתת הראשון שלך ראיין (איך אפשר לשכוח) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |