![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 00:59 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא מצוין ^^
לילה טוב -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 01:02 AM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אני אמורה לעשות בשלב השני?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 06:55 AM
|
||
![]() shadowhunter# ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי:)
-------------------- כותבת 🔹 קוראת 🔹 39 רמזים 🔹 רייבנקלו 🔹 KotLC 🔹 סופי פוסטר 🔹 סולאנג׳לו 🔹 איארה 🔹 טים פוסטר-קיף (או קיפוסטר!) איימי קהיל המדהימה. קיף מהמם ואני בטוחה שאין מישהו שיתווכח. למרות הנאום היפה שהיה פה, החלטתי שהחתימה שלי מעכשיו מוקדשת להעלאת המודעות לשומרת הערים האבודות. קודם כל, תאהבו את קיף! זאת אפילו לא פקודה, כי אני כל כך בטוחה שתאהבו אותו. אחר כך תשפפו סוקיף (כי בואו אף אחד לא אוהב את פיץ), ואז תקראו את כל הספרים ותלכו לעודד את שאנון כדי שלא תעכב את הספר התשיעי בעוד שנה. אתם עדיין כאן? KotLC זאת לא סדרה קצרה.... שכחתי לציין שרו היא מלכה! תאהבו אותה! היא משפפת סוקיף! "אני סופי! טרלהלהלהל אני כמעט מתה! בואו נצרח על פיץ ושסוקיף יהיה לנצחחחחח" ~לחלוטין סופי אמרה את זה סטטוס אחרון: פאנגירל במצב הפרישה ה5++ שלי מהפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 09:31 AM
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עובדים שם בדרך כלל עם #C זה כמו בבורסה, גם שם צריך מהירות גבוהה במיוחד ונלופי - תיקנתי האחרון - כתבתי ככה כי אין לנו ממש כיתת מופת. יש לנו כיתה אחת שבתוכה שני שליש הם מופת ושליש לא מופת. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 09:36 AM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 09:40 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אני פותח
אמלה סיקור ראשון שלי בבקשה לא בולד ![]() אוקיי פורסם -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 09:47 AM
|
||
כל הכבודדדדדדד
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 09:50 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 09:52 AM
|
||
היי
רגע ביי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:00 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו שעה מוקדם מידי בשביל שיעורים ביכ
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:02 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חם לי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:04 AM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:08 AM
|
||||
קפוא לי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:10 AM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נעים לי?
טוב נו אני המזגן זה לא נחשב -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:12 AM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב וחג שמח לכולם.
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |