![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:14 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יום ראשון לאתגר!!!
מה שאומר עדיין יש לכם הזדמנות אם אתם רוצים להשלים כל יום! (אפשר גם להצטרף באמצע, או לדלג על כמה ימים, אבל זה פחות שווה! וזה פחות חרמשים.) http://hportal.co.il/index.php?showtopic=151264 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:15 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאח שלי יש טיימינג ממש גרוע
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:32 AM
|
||||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע מקסים. חבל רק שלא הייתי מסוגלת לצייר גם אם החיים שלי היו תלויים בזה. -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:43 AM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
בשביל זה האתגר נועד אנשים!!!!!111!!!111@!!!!!!!&₪!!!/&44!11!!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 10:45 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:11 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מה קרה -------------------- 13 ¤כמעט צמחונית ¤ פסנתר¤ TWENTY ØNE PILØTS ¤ nirvana כותב ¤ בלי טלוויזיה ¤ קרמבואיסטית גאה ¤
פרשתי? פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:12 AM
|
||||||
הוא בא להציע לי לשחק איתו קאטן בדיוק כשתכננתי לעבוד על עבודה לבית ספר ואני לא יכול לסרב לקאטן אבל אני כן אסרב לקאטן כי אני עייף בצורה קיצונית -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:18 AM
|
||
אף פעם לא הבנתי איך משחקים קטאן
וניסו ללמד אותי מיליון פעמים -------------------- 13 ¤כמעט צמחונית ¤ פסנתר¤ TWENTY ØNE PILØTS ¤ nirvana כותב ¤ בלי טלוויזיה ¤ קרמבואיסטית גאה ¤
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:19 AM
|
||
וואי זה כיף ממש אני ממש אוהב
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:20 AM
|
||
אני אוהב מונופול
אבל מאז שלימדתי את אחותי לשחק אנחנו משחקות בזה יותר מדי ויש תקופות שקצת נמאס לי אז אני לא רוצה לשחק אבל באופן כללי, אני ממש אוהבת מונופול -------------------- 13 ¤כמעט צמחונית ¤ פסנתר¤ TWENTY ØNE PILØTS ¤ nirvana כותב ¤ בלי טלוויזיה ¤ קרמבואיסטית גאה ¤
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:21 AM
|
||
מונופול זה נחמד אבל זה לא נגמר אף פעם
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:23 AM
|
||
חחח נכון
אבל למשפחה שלי יש חוקים מגניבים כאלה שאנחנו מוסיפים כדי שהמשחק יהיה כיפי -------------------- 13 ¤כמעט צמחונית ¤ פסנתר¤ TWENTY ØNE PILØTS ¤ nirvana כותב ¤ בלי טלוויזיה ¤ קרמבואיסטית גאה ¤
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:24 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו מתמטיקה
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:25 AM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלג, רק להגיד לך, לא הרגת אותי.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:25 AM
|
||
מגניב
כשהייתי קטן הייתי מרמה את בת דודה שלי מלא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |