![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:26 AM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודע בעל פה כבר מה כל דבר במערכת אומר על פי האורך אז אני יודע גם שלא הרגתי אותך :) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:27 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
איך מרמים מישהו במונופול? -------------------- 13 ¤כמעט צמחונית ¤ פסנתר¤ TWENTY ØNE PILØTS ¤ nirvana כותב ¤ בלי טלוויזיה ¤ קרמבואיסטית גאה ¤
פרשתי? פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:27 AM
|
||||||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן גם אני יודעת ולא הורדת לי כמעט ניסיון -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:28 AM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימפריוס זו הקללה השלישית הכי חזקה במערכת והיא מורידה 20 נקודות אף קללה לא מורידה הרבה ניסיון -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי הבנקאי ותמיד שיחקנו עם כרטיסי אשראי אז פשוט הייתי מוסיף לי במקום להוריד לי וכאלה יש לי הרגשה שהיא למדה ממני ושהיא עושה לי את זה מדי פעם בעצמה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
לוקחים עוד כסף כשהוא לא רואה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:29 AM
|
||
לנו יש מונופול עם שטרות ><
-------------------- 13 ¤כמעט צמחונית ¤ פסנתר¤ TWENTY ØNE PILØTS ¤ nirvana כותב ¤ בלי טלוויזיה ¤ קרמבואיסטית גאה ¤
|
|
|
||||
גם לנו כשהיריב לא רואה תיקחי עוד 1000 ש"ח -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהב עם השטרות, זה פחות נוח
דברים עפים וכאלה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:30 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- מאיה - מוזיקה - כלבים - אוכל - סרטים - חורף - שנצ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:31 AM
|
||
בוקר טוב
ולליאם- האמת, ניסיתי גם בכרטיסי אשראי וזה פחות נוח לי דווקא -------------------- 13 ¤כמעט צמחונית ¤ פסנתר¤ TWENTY ØNE PILØTS ¤ nirvana כותב ¤ בלי טלוויזיה ¤ קרמבואיסטית גאה ¤
|
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:33 AM
|
||||
צריך להתרגל לזה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
לא מכירה עם כרטיסי אשראי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לי זה הכי נוח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2018, 11:34 AM
|
||
ביי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |