![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 14:36 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2020, 14:45 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום gg king, ההודעה ששלחת היא הודעת ספאם. אם בכוונתך להירשם לקבוצה, תעשה את זה בבקשה עם הטופס :)
|
|
פורסם ב: Nov 27 2020, 14:16 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה, לא שמתי לב...
שם + כינוי: יובל, gg king האם אני עומד בכל התנאים?: בכולם חוץ מאחד (ה150 הודעות) האם אני מבטיח להיות פעיל בקבוצה ולהלחם על זכויותיהם של הגמדונים בכל מחיר?: ברור שכן! הערות/הצעות/גמדונים אנחנו כאן בשבילכם!: שום כלום בום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2020, 22:40 PM
|
||
סיסמאות נשלחו :)
|
|
פורסם ב: Nov 29 2020, 21:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: עידו, עידו הקוס- אופס, הרגלים ישנים. THE WITCHER.
האם אני עומד בכל התנאים?: YES האם אני מבטיח להיות פעיל בקבוצה ולהלחם על זכויותיהם של הגמדונים בכל מחיר?: ברורררר הערות/הצעות/גמדונים אנחנו כאן בשבילכם!: NAH אני בכוונה כותב אנגלית. -------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: Nov 30 2020, 19:36 PM
|
||
הסיסמה נשלחה :)
|
|
פורסם ב: Dec 1 2020, 15:24 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם + כינוי: ברק אוריניי,אורייאן
האם אני עומד בכל התנאים?:לא אבל יש אישור מליאור האם אני מבטיח להיות פעיל בקבוצה ולהלחם על זכויותיהם של הגמדונים בכל מחיר?: ברור שכן! הערות/הצעות/גמדונים אנחנו כאן בשבילכם!:יצאתי מהקבוצה עריכה:יצאתי -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הארי פוטר(Harrius Potter)🦌🎩🦌3⒐6(XXXIX.IX)🦌🎩🦌 ראש מחלקת ההילאים 🦌🎩🦌 כושף ראשי בקסמדרין🦌🎩🦌 מביס האופל 🦌🎩🦌 גריפינדורי גאה 🦌🎩🦌 מחפש וקפטן 'ברק הקווידיץ' 🦌🎩🦌משקפיים עגולים לי יש ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 2 2020, 09:54 AM
|
||
אני שולח לך את הסיסמה שוב, רק שים לב שאם אתה כבר רשום לקבוצה אתה רק צריך לשלוח לי הודעה פרטית ולבקש את הסיסמה, לא לשלוח כאן שוב טופס :)
|
|
פורסם ב: Dec 4 2020, 16:31 PM
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: קורן, בצד
האם אני עומד בכל התנאים?: כן ![]() האם אני מבטיח להיות פעיל בקבוצה ולהלחם על זכויותיהם של הגמדונים בכל מחיר?: אולי ![]() הערות/הצעות/גמדונים אנחנו כאן בשבילכם!: -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2020, 20:22 PM
|
||
שלחתי לך את הסיסמה :)
|
|
פורסם ב: Dec 7 2020, 14:33 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
למען הגמדונים
|||
|
פורסם ב: Dec 8 2020, 21:09 PM
|
||
היי, שים לב שאתה לא עומד בכל התנאים ועליך לבקש אישור להצטרף לקבוצה בהודעה פרטית ^^
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 18:18 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה להירשם איך ?
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 22:03 PM
|
||
עליך לשלוח את טופס ההרשמה פה בקבוצה :> (זה שיש בתחילת האשכול)
שים לב שאתה לא עומד בתנאים, וכדי להצטרף לקבוצה למרות שאתה לא עומד בתנאים תצטרך לשלוח לי הודעה פרטית בנושא ^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 00:42 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: סופי
האם אני עומד בכל התנאים?: כע האם אני מבטיח להיות פעיל בקבוצה ולהלחם על זכויותיהם של הגמדונים בכל מחיר?: נע הערות/הצעות/גמדונים אנחנו כאן בשבילכם!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |