![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (147) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 15:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגיעה לרולינג
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 15:57 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשהיא רצתה להוסיף דמות שתיראה מרושעת ומעצבנת, אז כדי לגרום לאנשים לחשוב שהיא מקורית, היא לקחה את המילה ''סנייק'' ושינתה את זה לסנייפ. היא קראה לו סוורוס על שם הכלב שמעולם לא היה לה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:05 PM
|
||
חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------- השם -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:05 PM
|
||
חחחחח ^^
-- של הדמות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:07 PM
|
||
איך אתה עושה את המשולשים ללמעלה?
------------ הארי פוטר -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 21:00 PM
|
||
במחשב?
הגיע לרולינג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 21:00 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגיעה לרולינג
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 23:17 PM
|
||||
fangirl_harry_potter-סורי ששכחתי את השם שלך:) את צריכה לערוך את ההודעה לסיבה. ליאור- כאילו כשאתה שם משולשים במקום סמיילי
השם -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 12:25 PM
|
||||||
את לוחצת על המקש Shift ו6 ביחד :) -- של הדמות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 16:36 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רון וויזלי
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 20:54 PM
|
||
הגיע לרולינג
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 21:02 PM
|
||||
היה לה חמוס בשם רון, והיא אהבה אותו ממש
אז היא קראה לחבר הכי טוב של הדמות הראשית רון וויזלי (וויזל זה חמוס) -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 21:42 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שתגיד
השם -------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 22:37 PM
|
||||
של הדמות
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Dec 22 2019, 06:58 AM
|
||
רמוס לופין
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |