![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 28 2019, 18:09 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה על כל שגיאת מקלדת שלא תהיה כתבתי את זה בטלפון ><
תודה לחוי על הכותרת לקטע 3: --- הצרחה הדהדה במסדרונות בית הספר כשהתלמידה הראשונה פתחה את דלת כיתתה. ״היי, אני יכול בבקשה להשאיל ממך עט?״ תיאודור, הנער שישב משמאלה של קייטי בכיתה, שאל והושיט את ידו כדי לקבל את העט. קייטי הביאה לו את העט, והוא חייך בהכרת תודה. ״הצלת את חיי.״ לרגע אחד הייתה בטוחה שראתה אותו מחמיץ פנים במורת רוח למשמע המשפט שאמר, אבל החיוך חזר אל פניו באותה מהירות שבה נעלם, וקייטי החליטה שהכל היה בדמיון שלה. זה היה היום הראשון ללימודים, והיום הראשון בו פגשה את תיאודור, עם החיוך הכובש שלו וחוש ההומור המזוויע. אבל למרות זאת הייתה לה תמיד את ההרגשה הזאת שהוא לא באמת נמצא שם. כאילו התודעה שלו נמצאת במקום אחר, רחוקה אפילו יותר מגן עדן. הדבר הראשון שהכה בה כשהכניסה את ראשה מבעד לדלת היה ריח הדם. ״על מה אתה חושב?״ הייתה שואלת אותו באותם רגעים בהם היה בוהה בקירות או במנורות עם חיוך מרוח על הפנים. הוא היה מסתובב אליה, עדיין עם אותו חיוך אידיוטי, ומסתכל עליה בעיניים נוצצות. אותם עיניים שהייתה מוכנה לטבוע בהם, אם רק ירשה לה. אבל הוא מעולם לא ענה על השאלה שלה. הוא תמיד היה מסתפק רק בחיוך הזה, בעיניים הכהות שהתמקדו בה ולא בחלל האוויר. כמה הייתה נותנת בשביל שהוא יביט בה כך לנצח. תלמידים מכיתות אחרות שמעו את צעקתה ומיהרו אל הנערה הדומעת שעמדה קפואה בפתח כיתתה. הייתה רק פעם אחת שבה ענה על שאלתה. הוא בדיוק הביט באחת המנורות שעל התקרה עם אותו חיוך טיפשי על הפנים. ״על מה אתה חושב?״ קייטי שאלה. תיאודור הפנה אליה את מבטו, ובלי להוריד את החיוך מהפנים ענה לה. ״חשבת פעם מה יקרה אם תתקעי במוח שלך שני חוטי חשמל?״ לתשובה הזאת היא לא ציפתה. כששם לב שלא ענתה לו, החליט לענות לשאלה שלו בעצמו. ״את סגרת הרגע את המעגל, המוח שלך ישרף.״ קולו נשמע כל כך נלהב, כאילו הוא רוצה לנסות לעשות את הדבר המטורף הזה בעצמו. זאת הייתה הפעם האחרונה שקייטי שאלה אותו על מה הוא חושב. כעת גם לעיניהם התגלה המראה המזוויע שזעזע את הנערה המסכנה. כשהזמינו אותה למסיבות, קייטי מעולם לא הלכה. היא לא הבינה מה גורם הנאה בלהביך את עצמך מול מאות אנשים. למרות זאת, היא הסכימה ללכת כשהזמינו אותה למסיבה הזאת. אולי בגלל שהיה לה מצב רוח טוב באותו הרגע, או שרצתה לנסות פעם נוספת, ואולי זה בכלל היה בגלל התקווה העיוורת שלה שתיאודור יהיה שם. תקווה שהתגלתה כנכונה. כשהגיעה אל המקום, הוא עמד צמוד לקיר ובידו כוס עם בירה. היא הלכה לכיוונו, והוא חייך אליה את החיוך היפיפה שלו שהייתה מוכנה להרוג בשבילו. הוא הושיט אליה את הכוס. ״רוצה?״ היא דחתה את ההצעה בנענוע ראש. ״אני לא שותה אלכוהול,״ ענתה. תיאודור משך בכתפיו ושפך את כל תוכן הכוס אל גרונו. קייטי לא הבינה למה הוא מוצא את המשקה הזה טעים כל כך. ״איפה החברים שלך?״ היא שאלה. הוא הצביע לכיוון קבוצת אנשים שעמדה במרכז החדר ורקדה לצלילי המוזיקה. ״אני אצטרף אליהם כשאגמור.״ ״תגמור את מה?״ היא חייכה בהתגרות. ״זה סוד.״ הוא קרץ לה, והלך למלא את הכוס שלו פעם נוספת. היא הניחה שזה היה רק הדמיון שלה, אבל בזווית העין שלה היה נראה שהוא לא הולך לכיוון הבירות. לא הרבה זמן לאחר מכן הוא פונה אל בית החולים בעקבות הרעלת אלכוהול. קייטי לא הלכה עוד למסיבות לאחר המקרה. הצבע האדום כיסה את הקיר ואת הרצפה, כאילו מישהו בעט בדלי של צבע. אבל זה לא היה צבע. זה היה דם. קייטי גם ביקרה פעם אחת בביתו של תיאודור, כאשר עבדו ביחד על עבודה לשיעור מדעים. החדר שלו היה צבוע בשחור וגרם לה לתחושת קלאסטרופוביה קלה, למרות שהחלונות נשארו פתוחים. על הקירות היו מודבקים ציורים, היא הניחה שהוא צייר אותם, שנצבעו כולם בצבעי אדום עז. כמו דם. הייתה לו אחות קטנה בשם אמילי וגור חתולים בלונדיני שיילל מאחורי הדלת עד שתיאודור הכניס אותו. הגור נשכב על ברכיו של הנער וגרגר בהנאה כשהוא ליטף אותו בהיסח הדעת. עברו כמה שעות עד שהלכה חזרה אל ביתה. היא גרמה לתיאודור להבטיח שהם לעולם לא ילמדו בבית שלו שוב. הגופה נשענה על הקיר, העיניים החומות היו פעורות. לקראת סוף שנת הלימודים, כשקייטי הכניסה את הציוד שלה אל הלוקר, תיאודור נגע בכתפה כדי למשוך את תשומת הלב שלה. ״תודה שהשאלת לי את העט שלך, שבצורה מוזרה לא מת עדיין.״ הוא אמר והושיט לה את העט. היא לא רצתה להודות ששחכה ממנו לגמרי, אז רק חייכה במבוכה. ״זה בסדר, אתה יכול לשמור אותו.״ ״אני לא צריך אותו יותר.״ הוא ענה בחיוך, והכניס את העט לתוך הלוקר שלה לפני שפנה ללכת משם. ארבעה פצעי דקירה בחזה. מכתב ההתאבדות היה מוכתם בדם של המת. בסוף השיעור האחרון, קייטי שמה לב שתיאודור לא קם עוד ממקומו. ״אתה לא הולך הביתה?״ שאלה אותו בסקרנות. לרוב הוא מיהר לצאת מהכיתה בסוף היום, כאילו החיים שלו תלויים בזה. ״אבא שלי אמור לאסוף אותי, אבל הוא הודיע שהוא עומד לאחר, אז אני מעדיף לחכות במזגן מאשר להתבשל בשמש.״ הוא ענה בחיוך. ״רק תיזהר שלא ינעלו אותך בפנים.״ היא אמרה והרימה את ילקוטה על גבה. ״אני אזהר.״ הוא ענה. אלו היו המילים האחרונות ששמעה אותו אומר. הדם כבר התייבש במהלך סוף השבוע. הסכין שהייתה מונחת על הרצפה הייתה מגואלת בדם. אבל אף אחד לא היה יכול לטעות בחיוך שנמרח על פניו של תיאודור, רגע לפני שנשם את נשימתו האחרונה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 2 2019, 16:58 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו. (למה מפחיד, למה?) אוקיי, תבב. מי מתאבד בדקירה בחזה? את יודעת כמה קורדינציה זה דורש? שיחתוך ורידים כמו אנשים נורמלים. אבל זה באמת היה אחלה של תיאור לא אמ, מפורט מדי כך שזה יהיה מגעיל אבל כן ברור ומעביר את המסר. ואיכס איכס איכס דמיינתי אותו מחייך כמו הג'וקר עם דם קרוש על הסנטר וברכה דביקה אדומה-חומה כזו על הרצפה סביבו ואיכס! (רגע, זה לא תבב, זה אני מתבכיינת על הדמיון המופתח מדי שלי). קיצר, הסיפור בכתב המוזר (תיאור?) מוצלח לדעתי, הוא כזה במידה בשביל שזה יצליח בשורה אחת בתור הפרדה בין הקטעים אבל לא יותר מדי שטוח שבלתי אפשרי לראות את התמונה שאת מציירת. קטע ראשון:
הצילו, קלטתי כרגע שזה Foreshadowing למה שיקרה אחר כך, זה פסיכי! ראיתי ממש מעט כותבים שמשתמשים באלמנט הספרותי הזה בקטעים. כל הכבוד, שימוש ממש טוב ובצורה כזו שלא הרסת לנו את העלילה ועדיין בקריאה שנייה קולטים את זה וזה כזה אדיר! חוץ מזה אין לי מה להתלונן. הקטע טוב. הייתי שמחה ליותר ארוך ותיאורים אבל זה כי אני אוהבת ארוך ותיאורים. קטע שני: נופ, אין לי מה להעיר. קטע שלישי: טיפה יותר תיאורים? כאילו אני יודעת שלא רצית לחנוק את הקטע אבל אפשר היה לתאר פה טיפה את התגובה שלה, זה קצת היה יותר מדי ניטרלי. גם משהו הרגיש לי מוזר בפתיחה? לא יודעת, זה הרגיש לא חלק בדיוק. לא הכי אהבתי את הרק, אני חושבת שאולי אפשר היה פעם אחת ענה על שאלתה. כאילו בעיקר בגלל הסיום, אם היא מעולם לא שאלה יותר הרק מיותר פה, זה ברור מאוד מההמשך. קטע רביעי: נופ, אין לי. סורי. הא, כן, בעצם לא הבנתי את ה- היא לא ראתה אותו הולך לכיוון הבירות. קטע חמישי: מיאו! יופי של דבר, להראות שיש בו הרבה מאוד נורמלי, בכללי זה טוב בקטע שלך, החלק שממש אפשר להתאהב בו ושהוא מקסים ושיש לו חתול אפילו שהוא אמ, מקריפ משהו. קטע שישי: הא, עוד Foreshadowing והפעם יותר ברור, מלחיץ מלחיץ. (אני מדברת על - "אני לא צריך אותו יותר"). קטע שביעי: זה ממש קטע טוב. הרגיש לי אבל שיכולת לגמור את זה יותר, לא יודעת, שהוא נפרד ממנה? כאילו שהוא לוקח את זה קשה מדי והיא לא מבינה למה? אבל בעצם, הוא לא הרגיש כלפיה את מה שהיא מרגישה כלפיו אז אולי היא באמת לא חשובה לו מספיק בשביל להפרד ממנה לפני שהוא הולך. וזהו! עכשיו בכללי על הקטע, הוא ממש מגניב. את כותבת באמת טוב ואני מחכה לקרוא עוד קטעים שלך (אבל לא לרצוח אנשים!) -------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |