![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 [2] 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 6 2019, 14:48 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: כריס + נסיך טהור דם באנגלית
השנה שלי בפורטל: כמעט לא הייתי כאן השנה אבל מסתבר שאני חגגתי 8 שנים באתר אז למה לא להישאר הערות למיניהן: תאכלו גלידה זה טוב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 10 2019, 10:05 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשמתי!
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2019, 09:59 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אור, נרקיסה באנגלית
השנה שלי בפורטל: נהדרת לול הערות למיניהן: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2019, 10:05 AM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: סיוון,D.J. Tanner השנה שלי בפורטל: אשלח בהודעה פרטית הערות למיניהן: -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2019, 10:07 AM
|
||
שם + כינוי: לילי + Hot Chocolate
השנה שלי בפורטל: אשלח בה"פ. הערות למיניהן: נצנצים! -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2019, 13:47 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: נעמה, The Fairy Of Music
השנה שלי בפורטל: אשלח בינשוף מאוחר יותר ^^ הערות למיניהן: יאססס --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2019, 14:29 PM
|
||
רשומות
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2019, 14:40 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: איתן, Eitan Cahlon השנה שלי בפורטל: הצטרפתי באמצע הערות למיניהן: ללא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2019, 17:52 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי- גאיה, גאיה אמרגי
השנה שלי בפורטל- אני די חדשה אז אין לי כל כך מה לומר. -------------------- cs8.pikabu.ru
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 11 2019, 21:47 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי:LONA_LAV
השנה שלי בפורטל:אין לי סיפור... לא חובה אך מאד מומלץ הערות למיניהן: זה הנשף הראשון שלי אז מקווה שיהיה כיף -------------------- גריפינדור- כי משם הארי בא.
גריפינדור- סתם כי אני רוצה. גריפינדור- לשם הולכים האמיצים. גריפינדור- אנחנו אף פעם לא מפסידים! גריפינדור- מאוחדים כמו משפחה. גריפינדור- נוס על נפשך! גריפינדור- תמיד הולכים בראש. גריפינדור- אחת, שתיים, שלוש! גריפינדור- אדום וזהב שולטים. גריפינדור- מביסים את האויבים! גריפינדור- משם הכל התחיל. גריפינדור- נחסל פה כל טפיל! אז לסיכום גריפינדור- הוא בית שצריך להכיר. כי אם לא- אתה תתרסק על הקיר!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2019, 06:01 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: דולפין (Dolphin)
השנה שלי בפורטל: אשלח בינשוף. ^^ הערות למיניהן: אין. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2019, 08:59 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ליאם, מפלצומי
השנה שלי בפורטל: היה נהדר, באמת. הייתי מנהל פורום והייתי בהנהלה וירדתי משני התפקידים ועכשיו אני בירוק הזה שוב ובכינוי הזה שוב (שלי לנצחחח). הנו"ד עדיין בשליטתי רוב הזמן והכרתי אנשים מהממים ושמרתי על קשר עם אנשים מהממים (אני לא אכתוב שמות כדי לא לשכוח אנשים אבל אני מאמין שאתם יודעים מי אתם (האנשים ששמרתי איתם על קשר בוודאות יודעים מי הם כי הן באות אלי עוד שבועיים (למרות שעוד לא קבענו את זה סופית))) הערות למיניהן: סוגריים. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2019, 15:17 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי:ממחר כינוי ניק כמעט בלי ראש
השנה שלי בפורטל: לא חובה אך מאד מומלץ1.5 הערות למיניהן: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2019, 08:21 AM
|
||
רשומים ^^
|
|
פורסם ב: Aug 13 2019, 14:27 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: חוי Trellis
השנה שלי בפורטל: ממש מקווה שאספיק בהפ הערות למיניהן: -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |