![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (128) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 15:51 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחפש?
אגב, את רושמת שירים שיוצא לשמוע לך גם במקרה? שירים שנגיד, את הולכת ברחוב, ונתקלת באירוע גדול ששמים בו שירים? כי אז יהיה לכולנו מגוון גדול :) -- Maroon 5 - Memories --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 15:58 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טעות הקלדה, אחפש!!
שזה אומר????
אתה יודע מה גדול????? שאני בדיוק עכשיו שומעת את השיר הזה:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:00 PM
|
||||||||||
כאילו, את נניח בחתונה. מתחילים לשים שירים ואת מתחברת לפורטל. את כותבת את השיר ששמו עכשיו. איזה מגניבבב! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:02 PM
|
||
א. אני חרדית ככה שהשירים ששמים בחתונות שלנו לא באמת יענינו מישהו:)
ב. אני מתחברת דרך המחשב, נייח......... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 16:06 PM
|
||
אהה חחח
-- רק משעמם לי, אז אכתוב את אותו שיר שוב פעם. Memories --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 21:07 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Harry Styles - Falling
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 19 2019, 23:19 PM
|
||
שמש-חנן בן ארי
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 09:32 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איציק קלה - אבא נשמה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 12:27 PM
|
||
Oath Sign - LiSA
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 15:14 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
The Paper Kites - Tin Lover
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2019, 22:58 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
West Side Story: Gee, Officer Krupke
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 11:09 AM
|
||||
Eminem - When I'm Gone
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 21:44 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סע לאט-אריק איינשטיין
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 21 2019, 21:48 PM
|
||||
Eminem - River
|||
|
פורסם ב: Dec 22 2019, 00:59 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משה פרץ - הכל איתך דבש
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |