![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (231) « ראשון ... 180 181 [182] 183 184 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: May 12 2023, 14:43 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
גם אני בפעם השלישית
-------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2023, 16:31 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני קוראת את שלושת הבלשיןם והעין הלוהטת
-------------------- "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2023, 17:01 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אהיה שם
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 12 2023, 17:20 PM
|
||
|
טרול ![]() ![]() |
יש סוף סוף עוד מישהו קרא את "אני אהיה שם"
-------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2023, 21:09 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלאדר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2023, 21:49 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיפור שאינו נגמר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 13 2023, 22:21 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהה 7
-------------------- חייכו!! כי חיוך זה שמחה, ושמחה זה הכוח להמשיך.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 14 2023, 09:17 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר השיטה הרציונלית
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 14 2023, 14:39 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלמוות
פעם שלישית~! -------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 14 2023, 14:46 PM
|
||
|
מוגל |
ניקלס פלאלמל בן אל מוות? זה הספר?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 14 2023, 16:35 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קוראים לזה הסודות של ניקולס פלאמל נראלי
חיות הפלא הפשעים של גרינדלוולד -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 14:48 PM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
גם אני קראתיייייייייייי, מה אתה אומר על ניוט? ומה אם אחיו? לדעתי הוא גונב את כול ההצגה (והאישה !) של ניוט -------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
|||
|
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 16:05 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רק בהתחלההה אבל את הספר הקודם קראתי ואני אוהבת הכי את קוויני וג'ייקוב -------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 17:27 PM
|
||
![]() Depressed But Well Dressed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניהם מתים בסוף
-------------------- נעמה • היא/את • עייפה? אני? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 15 2023, 17:35 PM
|
||||
|
טרול ![]() ![]() |
נכון, הם כאלה זוג מתוק! -------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
|||
|
|
קפיצה לעמוד (231) « ראשון ... 180 181 [182] 183 184 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |