![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (230) « ראשון ... 197 198 [199] 200 201 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 28 2023, 21:40 PM
|
||
![]() מוגל |
אני מתחיל את ארגון שוב
-------------------- אדון הדרקונית יגדיל שמיים רעמים אלי לקדוש ישרא"ל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 29 2023, 11:27 AM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארץ האגדות 1 איזה כיף
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2023, 22:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני הצריחים
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 00:41 AM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לב העולם אתה
-------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 1 2023, 12:47 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרהט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2023, 16:06 PM
|
||
שרהט כנל
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2023, 18:17 PM
|
||
מה?[\
אות אתנה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 15 2023, 12:41 PM
|
||
![]() מכשפה סטודנטית מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרסי ג'קסון 5
-------------------- align=Cent]עופרי🩵שה"ה🩵🩵 דתייה🩵מוזמנים לשלוח הפ!
ג'וי: אוי, עופרי הגיעה הצילו! היא כל הזמן מרימה אותי! תעזרו לי! אני: ג'וי, תירגעי, את ממש חמודה. ג'וי: אני לא מאמינה שאת בהפלפאף בפורטל הזה. אני: מאיפה את יודעת על הפורטל? ג'וי: לא משנה. אני: מעדיפה הפלקלואית. ג'וי: מה רייבנקלואית בך? אני: 102 במבחן זה מספיק? ג'וי: נגיד. אבל את לא הפלפאפית. אני: רוצה הוכחה מחברה? ג'וי: כן אני: קד! קדלאבגוד: היי אני: תוכיחי לה שאני הפלפאפית. קדלאבגוד: איך אני הוכיח? ואיך ג'וי מדברת? אני: לא לשאול אותי. ג'וי: נו. קדלאבגוד: די קשה להסביר לכלבה מדברת. ג'וי: זאת לא הוכחה! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2023, 18:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עטרות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2023, 13:47 PM
|
||
פסיעות בחול
|
|
פורסם ב: Oct 3 2023, 01:41 AM
|
||
פדהאל
יד אחות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2023, 20:26 PM
|
||
הגיע הזמן
|
|
פורסם ב: Oct 8 2023, 14:18 PM
|
||
חיי פיי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 22:24 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחקי הרעב: עורבני חקיין
-------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 22:25 PM
|
||
שירלי שמש 3
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |