![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (230) « ראשון ... 225 226 [227] 228 229 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 09:06 AM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבורה של קוסמים
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 14:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יומני הנסיכה 8
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
הארי פוטר קלללללל
ומסדר עוף החול -------------------- גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)!
גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!! האריות שולטים ושולטות!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2024, 17:02 PM
|
||
להיות מאומצת
-------------------- מיכל∼היא\את∼רנדומלית "היא נראתה לי עצובה כששאלתי אותה מדוע היא ענתה שהיא כל יום עצובה, רק שהיום היא עייפה מידי מלהסתיר זאת." You should know that you are beautiful just the way you are" And you don't have to change anything "...The world can change its heart --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 18:22 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר ומשחקי הפרופסור
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2024, 19:46 PM
|
||
יומני הנסיכה9
|
|
פורסם ב: Oct 8 2024, 20:33 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסדר עוף החול
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2024, 16:49 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
גיבורי האולימפוס הגיבור האבוד (1)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2024, 08:17 AM
|
||
יומני הנסיכה 10
|
|
פורסם ב: Oct 12 2024, 19:15 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
פרסי ג'קסון וגנב הברק
|
|
פורסם ב: Oct 12 2024, 21:55 PM
|
||
להיות מאוהבת
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 14:45 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הערפילאים
|
|
פורסם ב: Oct 13 2024, 14:47 PM
|
||
בכל עת
|
|
פורסם ב: Oct 14 2024, 16:55 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שומרת הערים האבודות 9
-------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2024, 13:11 PM
|
||
![]() אנשים קוראים לזה שריטה, אני קורא לזה שמחת חיים. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רואים רחוק בפעם המיליון
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |