![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 29 2019, 22:49 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לת"ב
~~~ התנשקנו מחובקים וחרמנים על המיטה שלי הדם להט לי בעורקים והתפרץ מהצוואר לא יכולת באמת לראות מה קרה כי אני פסיכוטי ודי פתטי ולמען האמת, זה היה כמעט פואטי לראות את האביר שלי חובש בידיו פצע שאינו יכול לראות ידיו מגואלות בדמי ועם כל פעימה נשימה שהייתה עבורך עוד דם ניתז על שנינו מחובקים מתנשקים בשלולית של דם שלא באמת שם אני מסתכל לך בעיניים אני מת לך בידיים ואתה לוחש לי שאני חי אתה לוחץ לי על הצוואר אתה מנסה לאטום במילים ולחיצות את השיגעון מלהתפרץ אתה מנסה לתקן את העורק שהתפוצץ אבל לתקן אותי זה בלתי אפשרי אז למה אתה עדיין לוחץ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |