![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 18:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיוני וניקססס
בבקשה תשלחו לי שתיכן ינשוף -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 19:59 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשלח3>
עריכה: ליאו, סליחה פשוט אוף וניקס מהר אבל מהר לינשוף ממש אבל -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 21:51 PM
|
||||
זה לא בעצבים,זה כדי לעזור לך. אם לא תחשבי על זה,אז יהיה לך טוב יותר,באמת,מניסיון. נ.ב.אם את או כל אחד אחר צריך משהו,אני תמיד כאן עם ינשופים -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 5 2019, 22:53 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםםםםםםםםםםם:)
מה נשמע????♥ -------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2019, 00:05 AM
|
||
היי אביב
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2019, 00:06 AM
|
||
ליאוווווווווווווו
מה נשמע??? -------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 6 2019, 06:36 AM
|
||||||
ליאו אני לא בטוחה כל כך שאתה רוצה לשמוע על כל הדברים הרעים שקורים לי... -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 6 2019, 14:06 PM
|
||||||||
זה בסדר,לא נראה לי שזה יפריע לי ממש(לפחות,אני מקווה) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||
|
פורסם ב: Dec 7 2019, 09:36 AM
|
||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אני מצטערת אבל אני פשוט לא מצליחההה וניקס, ינשוף. -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 14:06 PM
|
||
היי אניגם כאן בשביל כולם♥
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 16:21 PM
|
||
הלוווו
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 16:58 PM
|
||
היי לכם
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 8 2019, 19:50 PM
|
||
חברים!
כל מי שחבר במשפחת החפירות, יש פעילות חדשה! מי שלא-תרשמו מהררררררר! ופתחנו גם בנק משפחתי!!!! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Dec 9 2019, 05:49 AM
|
||
רע לי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2019, 06:08 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדוע ולמה?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |