![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 82 83 [84] 85 86 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 26 2020, 19:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איט'ס יו
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 14:17 PM
|
||
זה מהשיר Hello של אדל, מכיר??
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2020, 19:02 PM
|
||
נופ
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 00:43 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב לכולם:))))
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 13:49 PM
|
||
צהריים טובים!
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 13:56 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: שי, the war doctor
שמות חיבה (כל הכינויים\שמות החיבה שיש לכם בפורטל!): בפורטל: היי אתה שי, אולי רוח רפאים זהו נראה לי היה לי שיפ בפורטל שנקרא שאיין וזה סוג של כינוי. מחוץ לפורטל: הקוסם גמליטו ועוד קרוב המשפחה שאתם רוצים להיות: בן דוד החיה שאתם רוצים להיות: שנבוב הצבע שבו אתם רוצים שנכתוב את השם שלכם: הצבע של המשתמש שלי הערות\הצעות\שאלות\עגבניות: -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 13:57 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע שי
עשו עליך שיפ? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 14:08 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שי בפנים :)
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 14:15 PM
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן בתקופה שלכולם כמעט היה שיפ -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 14:28 PM
|
||
מה שלומכם אנשים ואנשות!
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 14:31 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף נו
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 14:31 PM
|
||
מה קרה?
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 14:32 PM
|
||
שי ליאור מיוני! שלומות!
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 14:33 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקראש היי ניקס -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2020, 14:34 PM
|
||
רוצה לשתף?
-------------------- הוזלי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |