![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 15 2020, 15:58 PM
|
||||||||||||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הנהלה לא ראתה את זה -------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:04 PM
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו שזה מה שדי מוזר לי.... -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:31 PM
|
||||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
הו שלום -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:34 PM
|
||||||||||||||||||
גם לך!! מה נשמע?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:34 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
חיים חיים -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:35 PM
|
||||||||||||||||||||||
ומשתדלים לשרוד:) -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:36 PM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן גם זה לול -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:38 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
חחח -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:39 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה איתך?
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:40 PM
|
||
אני גם ככה
חחח איך הלימודים? עוד מהבית? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:42 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן אבל חוזרים בשבוע הבא לא? אנחנו ביום שני. וואי זה ממש טומטמם.
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2020, 16:44 PM
|
||||
אצלנו לא יודעת מתי, אבל לא נראה שבזמן הקרוב כיתות ח' כן התחילו אבל עלינו לא יודעת.... למה מטומטם?? אני מתה כבר להתחיל!! -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 16 2020, 12:20 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
זה מטומטם כי מחזירים את כל המשק בבת אחת ובעוד חודש חצי מדינה תהיה בבידוד -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 16 2020, 19:39 PM
|
||||||||
לא! הקורונה לא עוברת ממש בחום! אז כן, יהיו הדבקות אבל כנראה שפחות ואגב,אין חובה להגיע -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 16 2020, 19:44 PM
|
||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אין חובה להגיע אבל אם לא מגיעים צריך להשלים הכול מהבית וזה קשה אז הרוב יבואו. והקורונה עוברת בחום פחות אבל היא עדיין עוברת והצפיפות תספיק בהחלט כדי להדביק אז כן... -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |