![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 92 93 [94] 95 96 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 16 2020, 19:47 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה שתהיה צפיפות גבוהה כל כך? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 16 2020, 19:49 PM
|
||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כי כולם יושבים בכיתה קטנה- בדרך כלל 30-40 תלמידים. גם במקומות שיקטינו את זה ל20 זה עדיין הרבה אנשים בכיתה קטנה. לאידעת ככה זה נראה לי -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 16 2020, 19:51 PM
|
||||||||||||||||
אבל המבנה של הכיתה גדול בהתאם אחרת לא היה אפשר ללמוד שם -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 16 2020, 20:06 PM
|
||||||||||||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
גדול אבל צפוף. יושבים שניים בשולחן -------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 16 2020, 23:42 PM
|
||||||||||||||||||||
אז יפצלו שולחנות? לא יודע -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 17 2020, 05:47 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אור, הזוהר הצפוני
שמות חיבה (כל הכינויים\שמות החיבה שיש לכם בפורטל!): אוראו קרוב המשפחה שאתם רוצים להיות: בת החיה שאתם רוצים להיות: שועל הצבע שבו אתם רוצים שנכתוב את השם שלכם: ירוק כהה הערות\הצעות\שאלות\עגבניות: -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 10:01 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שאלוםםםםםםםםםםםםם
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 10:39 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 10:40 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואי עשו לי בדיקת דם בבוקר ועדיין יש לי בחילה אוף
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 20:36 PM
|
||||
כותבים כהה קהה בקוף זה לא חד(כמו,סכין קהה) עדן-למה? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||
|
פורסם ב: May 17 2020, 23:15 PM
|
||
לילט אנשים
מישהו עדיין ער?? -------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2020, 15:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם/כינוי: נעה
שמות חיבה באתר: נוני, מיוש, מיה, נונו, אן. קרוב המשפחה שאתם רוצים להיות: בת דודה קטנה מכן החיה שאתם רוצים להיות: סוסה הצבע שבו אתם רוצים שנכתוב את השם שלכם: טורקיז הערות/הארות/הצעות: למישהו בא פיצה? יותר נכון, למישהו בא להביא לי פיצה? אז הייייייייייייייייייייייי אני הולכת לחפור. נגיע עוד היום למאה עמודים, חותמת לכם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2020, 01:47 AM
|
||
ברוכה הבאה מיה^^
-------------------- כדור הארץ הוא הגיהנום של כוכב אחר. אני הייתי מירי, אתם הייתם אתם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2020, 04:41 AM
|
||
ובבקשה אל תחפרי יותר מדי, אנחנו לא בטוחים שייפתח אשכול חדש אחרי הנעילה....
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: May 19 2020, 16:18 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הייייי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |