![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 18:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לא היית כאן מלא זמן
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 18:46 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שאלום
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 19:50 PM
|
||
מה קורה?
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 20:06 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בסדר מה איתך
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 20:13 PM
|
||
מצויין
אני עושה משהו בפוטושופ לשיר -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 20:14 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 20:16 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ורד
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 21:21 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שאלום
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 21:26 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
|
|
פורסם ב: Oct 27 2019, 21:27 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בסדר מה איתך
|
|
פורסם ב: Oct 28 2019, 16:42 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: מעיין + מאיה מויאל(כינוי)
שמות חיבה (כל הכינויים\שמות החיבה שיש לכם בפורטל!): ג'יני היפהה, היפוגריפית אחת קרוב המשפחה שאתם רוצים להיות: אחות מתבגרת החיה שאתם רוצים להיות: היפוגריף!!!!!!! הצבע שבו אתם רוצים שנכתוב את השם שלכם: טורקיז וסגול הערות\הצעות\שאלות\עגבניות: לא רק בנים יכולים לשחק כדורסל! -------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2019, 16:50 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד אף פעם לא אמר שרק בנים יכולים לשחק כדורסל.
|
|
פורסם ב: Oct 28 2019, 20:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חברות שלי.....
-------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 28 2019, 20:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: שני, דראמיוני פוראבר
שמות חיבה (כל הכינויים\שמות החיבה שיש לכם בפורטל!): שנינוש ושניני לפעמים קוראים לי דראמיוני קרוב המשפחה שאתם רוצים להיות: בת (מאומצת?) החיה שאתם רוצים להיות: חדקרןןןן הצבע שבו אתם רוצים שנכתוב את השם שלכם: כחול כהה הערות\הצעות\שאלות\עגבניות: עגבניות זה טעים:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2019, 07:44 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא שנייייייי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |