![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:11 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישששששש
עומררררר הוכחתי את עצמי כפרסומת נאמנה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:28 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשימת רשומים מרשימה!!!! וחדשה כי אני רוצה שכולם יראו את מי שרשום רשומים: יונתן + george weasley - בן מאומץ + ארנבון נגה + לונה& לאבגוד - בת + ינשוף הרמיוני + הרמיוני הארי רון אלופים - אחות + ציפור שיר מאיה + Creature - אחות של שירשיר + גור חתולים ורד + אביב מתעורר - בת דודה + חד-קרן שאומר מיאו איתמר + Dolphin - אח של שיר + דולפין רות + סלית'רין - לנצח! - אחות חורגת של שתינו + סוסונית-ים פלג + imagine it - חתול + חתול יזהר + הפייסטוס - אח של אנדה + גיגאנוטוזאורוס עדן + 7לילי337 - בת מאומצת + פיה אפי + The Maze Runner - כלב + בן מעיין + מאיה מויאל - אחות מתבגרת + היפוגריף שני + דראמיוני פוראבר😘 - בת + חד קרן תולע ספרים אינסופי - חיית מחמד + כלב-חתול (או פשוט חתול ג'ינג'י קטן) אביב + fangirl_harry_potter - יוניקורן + הילדה שלנו לונה + הסוררת - יוניקורן + הדודה הכיפית עומר + Omerico - קל שאקסיד (חתול מעופף) + הנאטסו של שיר ברוך הבא לכל החדשים ותהנו, אוהבות אתכם! 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:29 PM
|
||||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה בהחלט פרסומת נאמנה. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:30 PM
|
||||
האם זה מספיק רשומים חדשים בשביל הרעיון שלך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:30 PM
|
||
כן
מיד תתפרסם פה פעילות חדשה איתמר תגיב כדי שאני אוכל לפרסם אותה -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 18:31 PM
|
||||
דיימ יש פעילות?
חזקק -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הגבה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכם אנשים מקסימים:)
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
זה לא נחשב ספאם? xD (דולפין)
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
|
||
לא.
זה פועל כמו נו"ד רק שלפעמים יש פעילות. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 19:13 PM
|
||||
הייתם מקבלים אותם? פעילות! "אוף!" אמרתי, וסגרתי את הארי פוטר 5 בחבטה. דולפין, שישב על הספה, הרים אלי מבט שואל. "אמברידג' מעצבנת אותי!" אמרתי. "אם הייתי במקום הארי... בחיים לא הייתי סולחת לה!" "מה?!" שאל דולפין. "אבל לכולם מגיעה הזדמנות שניה! לא היית מרשה לה להיות חלק אפילו..." "אפילו ממה?" שאלתי. "אין שום סיבה שאני אקבל אותה לאיפה שהוא" "אפילו לא למשפחה?" שאל דולפין. שלום משתמשים יקרים ואהובים, מה שלומכם? שלומנו בסדר, הייתה שבת קצת מעייפת אבל עכשיו כשאנחנו פה במשפחה הכל בסדר! אני שמחה לשמוע. אז, כפי שבטח הבחנתם למעלה בסיפור הרקע המושלם שיצרתי, אני הגעתי לבעיה. נכון, נכון, המשפחה שלנו היא באמת המשפחה שמקבלת את הכולם. ולמרות זאת, יש לא מעט דמויות שהייתה חושבת פעמיים לפני שהייתי מכניסה אותם. אבל זו המשפחה שמקבלת את כולם! (3>) נכון משתמשים יקרים שלי. ולכן אני בבעיה. לא הייתי רוצה להכניס למשפחה שלנו דמויות מעצבנות כמו אמברידג', וולדמורט, קרונוס, המלכה האדומה ועוד דמויות שלאף אחד מאיתנו אין כוח אליהם. אבל אנחנו חייבים להכניס אותם לכאן. ומה את רוצה שנעשה? את זו שאחראית לאכול את מי שאת לא אוהבת! אתם צודקים בהחלט, אבל במקרה הזה אני לא רוצה לאכול אף אחד. המשימה שלי, או בעצם, שלכם, היא להחליט האם מותר לדמויות להיכנס. כן כן, שמעתם נכון, בפעילות הזו אתם מחליטים האם הדמות תיכנס או לא, ואיך זה הולך לקרות? אחת לשבוע תפורסם במשפחה שם הדמות שרוצה להתקבל - ואתם? אתם צריכים לקבל אותה! על כל דמות עליכם לכתוב אם היא רצויה או לא, והאם כדאי לנו לקבל אותה, ובסוף הפעילות (בעוד המון זמן) הדמות שהכי הרבה משתמשים יסכימו לקבל אותה באמת תצטרף למשפחה שלנו! אז, מוכנים? כן כן קפטן! אז תגי- לא משנה. רגע אחד דרקון, תעצרי מיד! לא אמרת לנו מה אנחנו מקבלים! אהה נכון! איך שכחתי (באמת שיר, איך יכולת לשכוח?!) התגמול על כל תגובה הוא 🍍 ומי שיגיב על הכי הרבה דמויות יקבל בנוסף גם 🍅!!!! אז אני רוצה לראות השתתפות מלאה! הדמות של היום היא....: הרה (פרסי ג'קסון)! נא להגיב בעזרת הטופס הבא:
מי שיגיב בלי הטופס לא יחשב, ואני עלולה לאכול אותו בהצלחה!!! הדמויות שהיו עד עכשיו (כן, בהחלט מותר להגיב עליהן!): חטפני (דורה)! מליפיסנט (היפיפייה הנרדמת)! קרואלה דה ויל (101 כלבים דלמטיים) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 19:22 PM
|
||
שם + כינוי: איתמר, דולפין
האם אני חושב שכדאי לקבל אותה: הרה... בואו נראה. לא. ממש. ממש. לא. לא סתם שאלים בפרסי ג'קסון הם בדרך כלל מאוד מעצבנים, הרה איכשהו מצליחה להתעלות על כולם ולהיות אפילו יותר מעצבנת מהממוצע. היא עלולה לקלקל את כל המשפחה הזאת ולגרום למריבות, קללות, ואי שקט. אני פוסל אותה מראש. הערות: אני עוד יותר שונא את אמברידג'. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 19:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[CODE]שם + כינוי: שני, דראמיוני פוראבר
האם אני חושב שכדאי לקבל אותה ולמה: (לפחות שתי שורות!) כן, כי היא חשבה שהיא עטשה טוב ורצתה לעזור (בערך נו. תזרמו איתי) וחוץ מזה שהיא יכולה לגרום לנו להיות יותר מאוחדים נגד אויב משותף (כן זה היה מכוון אליך הרה) הערות: איך אני לא נמצאת ברשימת האנשים שלאף אחד אין כוח אליהם? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 19:28 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אפי+הרץ במבוך (אנגלית)
האם אני חושב שכדאי לקבל אותה ולמה: (לפחות שתי שורות!) אני חושב שלא כדאי בכלל לקבל את הרה. אני לא קראתי את כל פרסי ג'קסון וגם מה שקראתי זה היה מזמן. ואני זוכר את הרה כדמות מעצבנת שרק תהרוס ותציק כאן למשפחה. ואסור שזה יקרה. פשוט אסור. הערות: -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2019, 19:29 PM
|
||
יאאא
הרבה משתפפים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |