![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 06:29 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא עובד
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 06:30 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה כן עובד.
בדקתי אפילו כמה פעמים. אולי זה פשוט מסתבך לך בתוך דברים אחרים שכתבתי בחתימה. זה קורה לפעמים. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 06:36 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמתי שובבב
עדיין לא עובד ליייי [URL=http://hportal.co.il/index.php?showtopic=154319][ALIGN=Center]כולם להירשם למשפחה שמקבלת את כולם[/U גם כאן זה לא עובדדד -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 07:28 AM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מי שרוצה לשים את זה בחתימה, נראה לי שזה יעבוד -
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 08:39 AM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרה לא חרא הרה מקסימה:( -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 08:41 AM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משפחהה שלי אני בעד שתקראו את הסיקור שכתבתי בפורום מטמ"מ ותגיבו לי ביקורת בונה, כי אני צריך לדעת על מה לעבודד
רוצה לדעת איזה מושג לא מובן וכו' בבקשהה -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 09:07 AM
|
||||||
חס וחליליה איך את מדברת הרה לא משפפת פרסבת', ומי שלא משפפ פרסבת' הוא בנאדם רע מטבעו @עומר - אני אקרא! אני גם רוצה ממש לדעת איך לשחק בזה ותמיד רציתי לדעת יותר על המשחק ובהצצה חטופה ראיתי שהסיקור ממש מהמם ^^ אז כל הכבוד -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 09:12 AM
|
||||||||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא באמת רצית לדעת איך לשחק? בכל מקרה לא ממש הסברתי איך לשחק, אם את רוצה שלחי הפ -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 12:14 PM
|
||
אין לי כוח לשלוח הפ ><
אני בעד שתסביר לי פה כי יש לי 99 הודעות ו0 כוח לפנות מקום -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 13:12 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכולם
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 15:09 PM
|
||
אפי!
מה שלומך? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 17:27 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום
-------------------- EDEN ![]() ♥ עדן • 15 ♥ גריפינפאף ♥ ים ♥ ~מוזיקה~ ♥ אמנות ♥ קריאה ♥ גיטרה ♥ יוקליילי ♥ שחייה ♥ המומינים ♥ סטודיו גיבלי ♥ you know i could live without or with you" "but i might like having you about --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 17:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי משפחה יקרה אני יכול בבקשה להפוך לרול המשפחתי?
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 18:53 PM
|
||
כןןןןן אתה תהיה הרול
אני משנה את זה במקום החיית חמד או משהו כזה, כן? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 18:54 PM
|
||||||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא משפפת פרסבת' פרסבת' זה נוראי ואני שונאת את אנבת' וגם הרה שונאת את אנבת' אני מתה על הרה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |