![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 18:57 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי ואבוי רות.
אוי ואבוי. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 18:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מתה על הרה אבל מסכימה עם כל הדברים האחרים שרות אמרה כאן:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 18:58 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח כריס כבר כעס עלי שאני לא משפפת פרסבת' הכל טוב כבר הבהירו לי כמה אני רעה אני יודעת הרעים הם הכי טובים!! כבר סיכמנו שאני נמשכת יותר לצד האפל וירוסים פיטריות וזה -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 19:01 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן כן!במקום חית המחמד אני רול! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 19:02 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות.
עריכה: שיר. רות. מייל. עכשיו. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 21:45 PM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרקון שאלה בשבילך -
כדי ללמד אותך ליג אוף לג'נדס (המשחק ששיחקתי) צריך לדבר בדיסקורד/סקייפ. כי זה ממש לא יעיל להסביר בהודעות וזה לא ילך. אז השאלה האם יש לך אחת מהתוכנות הללו -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 21:46 PM
|
||
נופ, מצטערת. אבל היי, יש את צ'אט האתר!
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 21:51 PM
|
||||
זה לא יעבוד להסביר לשחק דרך הצ'אט של האתר לולז
אם את רוצה זה רק דרך הדיסקורד או הסקייפ. את לא חייבת לדבר או משהו רק אני אדבר מה שבא לך ~~ -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 22:05 PM
|
||
אין לי את זה
צריך אותם בשביל המשחק? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 22:08 PM
|
||||
לא צריך אותם בשביל המשחק
אבל בכל מקרה לא צריך להוריד אותם כשאני חושב על זה כי יש וויס צ'אט במשחק עצמו מובנה. הכוונה שיחה קולית שאת בוחרת אם להשתתף, את יכולה רק לשמוע גם לא חייב לדבר. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 22:11 PM
|
||
אממ
אולי אני אקרא על זה ומקסימום אם אני לא אבין אני אשלח לך הפ? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 22:20 PM
|
||||
זה לא פשוט בכלל.
בעיקרון אם אתה רוצה יש מלא סרטוני הדרכה על המשחק אבל הדרך הכי טובה ללמוד היא בשיחה קולית. הבחירה שלך לגמרי :) אני אבין אם את לא רוצה לעשות שיחה קולית הרי אנחנו בקושי מכירים אבל זה כל הכיף בעניין הזה ![]() בכל מקרה - אם את רוצה ללמוד את המשחק אני עכשיו בבית, ואני יותר מאשמח ללמד אותך. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 22:23 PM
|
||
אני אשמח אם תוכל ללמד אותי פה, אם זה לא נוח לך אז אני אנסה ללמוד בעצמי
וגם יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה לי מחשב להוריד עליו את המשחק -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 22:28 PM
|
||||
את לא כותבת עכשיו ממחשב?
דיימ אני לא אוהב להיות בפורומים בטלפון. בכל מקרה מסתבר שהפציעה בקרסול הרבה יותר גרועה ממה שחשבתי -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 3 2019, 22:30 PM
|
||
אני כן מהמחשב, פשוט מחשב בית ספר. אסור לי להוריד עליו דברים :(
וואי וואי, תלך לראות אם יש לך נקע או משהו זה מדמם כאילו? או סובבת את הקרסול וכזה? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |