![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 00:55 AM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחק מאוד חביב אני חייב לציין.
גם יש סיקור שלו בפורום מטמ"מ. וסרטונים מתחלפים הכוונה שאני מכניס מספר סרטונים ביוטיוב ופעם בכמה זמן (שאני מגדיר) זה מתחלף -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 00:56 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בטוח קיים
ראיתי פעם מישהי עם חתימה כזאתי אבל זה סוד שאף אחד לא יודע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 00:57 AM
|
||||
אני זוכר גם שזה קיים
מהתקופה שהייתי ביער האסור ובאסור לפרסם אתרים הייתה אופציה כזאת, השאלה רק איך עושים אותה. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 00:59 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשתגלה תגלה לי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 00:59 AM
|
||||
אני מצפה לגלות מתישהו xD
אני אחפש בגוגל או משהו בטח יש גם ארכיון לאתרים שהייתי בהם בכל מקרה זה יהיה חביב לגלות -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:00 AM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה היער האסור? ולא הבנתי? מה זה בכלל? ולמה זה סודי? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:00 AM
|
||
לגמרי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:01 AM
|
||||||||
היער האסור זה הפורום שהיה מתחרה לפורטל בזמנו ממש לפני הרבה זמן - הוא נסגר בערך ב2012. והייתי שם תקופה, לא משנה בכל מקרה - זה פשוט שאת מכניסה מספר סרטונים שאת רוצה לחתימה ופעם בכמה זמן שאת מגדירה זה מתחלף. נגיד פעם ביום הסרטון מתחלף לסרטון אחר במקום להחליף את הסרטון כל פעם באופן ידני. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:07 AM
|
||||||||
אה, וואלה? היה פורום מתחרה? נשמע קול ועוד יותר קול שהוא נסגר והפורטל עדיין קיים... אה, נשמע ממש חביב... לא נראה לי שיש כאן אופציה כזו... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:08 AM
|
||||
היה פורום מתחרה - ואם נודה באמת הוא היה יותר פופולרי בזמנו חח
והיה גם וויב שונה, אבל בסוף יצא שהפורטל קיים והיער האסור לא ^^ אבל בכל מקרה - אני חושב שזה כן קיים, רק צריך למצוא איך עושים את זה -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:12 AM
|
||||
חחח העיקר שהפורטל קיים וזהו במה התבטא הוויב השונה? בהצלחה בלמצוא... -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:13 AM
|
||||
אממ אני לא יודע כל כך להסביר את זה
פשוט הייתה אווירה שונה ואנשים שונים, ובכל זאת הייתי ילד בן 7. וקרו אחד הדברים הכי מצחיקים האמת, אחרי איזה שנתיים שאני נמצא בפורום הזה אז גיליתי שאח שלי הגדול גם נמצא שם. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:14 AM
|
||||
חחח לולללללללללל לא ידעת שהוא שם??? לול גדולל -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:14 AM
|
||||
לא ידעתי שהוא שם, ואני הייתי שם
והכרתי אנשים וזה מה מסתבר? אותו אחד עם השם של אח שלי היה באמת אח שלי! -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 01:18 AM
|
||
חחחח נשמע קול
לול זה מצחיק -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |