![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 05:42 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: איתמר, Dolphin
שמות חיבה (כל הכינויים\שמות החיבה שיש לכם בפורטל!): Dolphin איתמר דולפין דולפין עוקצני קרוב המשפחה שאתם רוצים להיות: אני רוצה להיות אממ... אני אח של שיר אז ייאי. החיה שאתם רוצים להיות: אני כבר דולפין - זה בדם שלי. הצבע שבו אתם רוצים שנכתוב את השם שלכם: כחול ותכלת - שילוב נהדר. הערות\הצעות\שאלות\עגבניות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 06:28 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתמר, התקבלת!
שים לב בעיקר לעובדה שאבטיח זה ירק, אסור לשכוח! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 06:43 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 09:33 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רעבה
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 13:26 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן אבטיח זה ירק!
רגע אחד... אבל אפילו ויקיפדיה טוענת שאבטיח זה פרי? רגע, אז ויקיפדיה שיקרה לי כל הזמן הזה?? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 13:54 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:רות, סלית'רין - לנצח!
שמות חיבה (כל הכינויים\שמות החיבה שיש לכם בפורטל!): שירשיר קוראת לי סוסנית ים ואנדה החליטה לקרוא לי רותרות ויוני קוראת לי דיןדין אז זה ה"שמות חיבה שלי" קרוב המשפחה שאתם רוצים להיות: אממ אני לא יכולה להיות גם אחות של שירשיר וגם של אנדה, נכון? כי אז זה אממ אומר ששיר ואנדה אחיות... ואז זה אממ... לא משנה אז יש לי רעיון, אני אחות חורגת של אנדה ואחות חורגת של שירשיר ייאי החיה שאתם רוצים להיות:סוס ים דא הצבע שבו אתם רוצים שנכתוב את השם שלכם: ירוק קללל הערות\הצעות\שאלות\עגבניות: -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 13:54 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רות, אני נעלבתי
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 13:55 PM
|
||
היי, למהה??
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 13:55 PM
|
||
שמות חיבה....
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 13:56 PM
|
||
כןכןכןןן נזכרתי
שיט יואו אני לוזרית, בחיי תיקנתי אבל3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 14:07 PM
|
||
יאיייי
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 14:35 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רות את בפנים!
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 15:16 PM
|
||
ייאיייי3>
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 15:20 PM
|
||
יששש
|
|
פורסם ב: Sep 24 2019, 15:29 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אח שלי בכיתה יב והאנגלית שלו זוועה
מי כותב anphortunetly במקום unfortunately -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |