![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:11 AM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כבר מדברים על שרשורים מכל השרשורים שלי, יש לי רק שרשור אחד עם הודעות ארוכות כאלה ואני כל כך גאה בשרשור הזה הוא היה השרשור הראשון והוא שרשור מדהים ויש שם את הדרארי הכי יפה שכתבתי בחיים -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:12 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פ' זאת אות טובה
פ' זה מצויין בוא נחליט שנכתוב המון פ פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:13 AM
|
||||||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש אוהב שרשורים עם הודעות ארוכות כאילו בהגזמה זה אחד הדברים הכיפיים שיששש ואני בהחלט מסכים ורד. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:14 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה
פ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:14 AM
|
||||
טוב אבל אנחנו לא רוצים להספים
זה סתם לא כיףף -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:16 AM
|
||
איזה הספמה
הודעה עם תוכן רק עם עוד כמה פ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:16 AM
|
||||
אה הבנתי
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:17 AM
|
||||||||
אל תסתכל על התוכן רק תראה את האורך של ההודעה http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7729056 -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:18 AM
|
||||||||||||
זה נחמד ביותר נגיד שרשורים שמלאיםםם בכאלה הודעות אני אוהב. ומבחינתי אח שלי הגדול (אותו אחד מהיער) היה האידיאל לשרשור. הוא היה משרשר מפחידדדדד כאילו בצורה מטורפת מאוד. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:20 AM
|
||||||||||||
זה לא מלא בהודעות כאלה אבל יש כאלה ארוכים פה ושם זה יכול להיות קול לעשות שרשור שעושים חוק שכל הודעה צריכה להיות יותר מ50 מילים. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:20 AM
|
||||||||||||||||
אם הייתה לי אפשרות להראות לך שרשור של אח שלי הגדול וואו כאילו זה רמה של וואווווו -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:21 AM
|
||||||||||||||||
בא לך לנסות לעשות שרשור כזה? -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:21 AM
|
||||
האמת שאני לא יודע אם יש לי זמן לשרשורים כאלה
כאילו - אני לא מתכנן לפתןח שרשור בידיעה שאני אגיב בו פעם ממש בכמה זמן -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:23 AM
|
||||
גם לי אין זמן לשרשורים כאלה אבל אפשר לנסות שרשור שכאילו בלי לחץ להגיב אפשר להגיב גם אחרי חודשיים אניוואי, אני חייבת לעוף לישון לילה קסם כולכם3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:23 AM
|
||
וואו
סורי שלדמות שלי יש סיפור חיים טיפה אפל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |