![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:25 AM
|
||||||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טובבבב 333> ואגב דבר טוב שכן היה לי היום נגיד זה שקיבלתי סוףסוף את חולצות המועדון שלי של הפוטבול :) ורד - זה בסדר לגמרי -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:26 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:26 AM
|
||||
יאייי
-------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:28 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שאני נורא אוהבת את וונדלה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:28 AM
|
||||
השרשור דווקא התחיל לתפוס כיוון מעניין
בואי נמשיך אותו -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:30 AM
|
||
לגמרי
אני מבינה שהיום אני לא אשן אבל מה אכפת לי תכלס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:31 AM
|
||||
תכלס לשרשר עד אור הבוקר
נשמע חלומי לא? xD -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:33 AM
|
||
וואו כן
אני חושבת שאף אחד לא היה ער איתי אף פעם בשביל זה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:34 AM
|
||||
אז אני אהיה הראשוןן
כבוד גדוללל -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:35 AM
|
||
לגמרייי
אני זוכרת שפעם שירשרתי מ4 עד כזה 6 בבוקר אבל אף אחד לא נשאר כל הלילה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:36 AM
|
||||
כל הלילה האמת זה הרבה זמן
אני לא מבטיח כלוםם אבל אני אנסה להחזיק מעמד כמה שאפשר -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:38 AM
|
||
יאיי
טוב עד 3 גם טוב פאק רגע עכשיו 3 אני אשן שעה וחצי בין לבין הכול, יהיה כיף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:38 AM
|
||||
לא הבנתי מתי את צריכה לקום
לא ב8? -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:41 AM
|
||
ב8
אבל אם אשן השעונים המעוררים לא יעירו אותי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:41 AM
|
||||
וואי זה בעייתי כששעונים מעוררים לא מעירים
אני מכיר את זה מקרוב וממש לא אוהב את זה -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |