![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:44 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני
זה רע לפעמים 2 שעונים לא מעירים אותי או שאני מתעוררת, עושה כזה:"אה, רק 8. אני אשים עוד שעון ל8.15" ואז אני לא מתעוררת אחכ. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:45 AM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי קורה לי כל כך הרבהה
אבל נגיד לי יש רק שעון מעורר אחד אם הוא לא עובד אני קם בערך ב4 שעות איחור אם לא יותר חח -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:46 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בול אני
אוף אני מתחילה להיות רעבה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:47 AM
|
||||
![]() I'm sorry I can't be perfect ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני נראלי עייף
תקשיבי אני חושב שאני אפרוש פה מצטערררר יבוא יום ונשרשר כל הלילה, מילה שלי. -------------------- !Aye sir קינג עולם!! הללו את יוחאי, הללו הללו הללו! -------------
הציטוט הזה לא הולך להשתנות כל יום ב12 בלילה, תהיו מוכנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 02:51 AM
|
||
יאללה סבבה
שתבין, כשאתה הולך לישון גם אני הולכת לישון, אז אני מעודדת את זה שתלך לישון. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 05:46 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב לכולםםםם
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 05:47 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר אור
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 05:48 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשיררר
מה קורהה? -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 05:55 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי ובוקר טוב.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 05:58 AM
|
||
היי דולפיןןן
הפינה היומיתתת -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 05:58 AM
|
||
שמת לב. (:
שינתי אותה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 05:59 AM
|
||
כןכןןןןן
המשפט הזה בזכותייי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 06:01 AM
|
||
נכון.
(: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 06:09 AM
|
||
יאיייייי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 4 2019, 06:13 AM
|
||
יש פה תכנונים לבניית המשפחה.
הרמיוני - פשוט תמחקי את הדבר הגדול והמקולקל מהחתימה שלך וזהו. לול. זה די מציק לי בעיניים. ): -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |