![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 9 2019, 19:08 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתם מקבלים אותם? - המשך פעילות! ♪ דורה דורה דורה החוקרת, כן!, דורה דורה... ♪ "אוף די כבר!" אמרתי בכעס, ויצאתי מהחדר של בן הדוד הקטן שלי. "מה קרה?" שאל אותי גיגאנוטוזאורוס כשנכנסתי לחדר שלו. "הבן דוד שלנו לא מפסיק לראות דורה!" אמרתי. "השיר פתיחה הזה הורג אותי!" "כן... יש דמויות כל כך מטופשות" הוא ענה בהיסח דעת. "אני הכי פחות אוהב את חטפני" שלום משתמשים יקרים, ושבוע טוב! כן כן, תופתעו לגלות שאני הולכת לעשות סיפור רקע לכל דמות שאני אפרסם! נחמד, נכון? כן... מאוד ידעתי. טוב, לפי הסיפור המהמם שכתבתי אתם בטח יכולים לנחש מי יהיה הנבל הבא, נכון? אז אם ניחשתם, ניחשתם נכון! הנבל הבא שאתם צריכים להחליט אם לקבל אותו או לא הוא.... חטפני (דורה)! טופס:
מי שלא השתתף בפעם הקודמת בהחלט יכול ואף מוזמן להשתתף בפעם הזו, אין סיבה שלא להשתתף. לא הבנתם על מה אנחנו מדברים? יכול להיות שלא ראיתם את הפעילות (לחיץ)! אם לא, רוצו לקרוא, ואם כן, פשוט תשתתפו! **את הדמות הבאה מהיום אני אפרסם פעם במוצ"ש ופעם ברביעי בערב, להיות מוכנים! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 9 2019, 19:18 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא קשור בעליל אבלללללל
שבוע טוב!♥ -------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2019, 19:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:ליאו,ליאו :)
האם אני חושב שכדאי לקבל אותה ולמה: (לפחות שתי שורות!)כן,כי אז יהיה על מי לצעוק (חטפני,אסור לך לחטוף!) וגם הוא שועל שזו חיה מדהימה ובנוסף (בשביל דולפין) אם אני זוכר נכון יש לו כיסוי עיניים כחול כמו של לאונרדו הערות:לא מאמין שכתבתי דבר כזה(חטפני נוראי![זו על סיבה כשחושבים על זה]) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2019, 14:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי משפחה 3>
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2019, 20:03 PM
|
||
היי אפריל 3>
-------------------- אהההה האמת היא שאני סתם פה. שמץ מה אני עושה כאן. סתם הולכת לשבת עכשיו לכתוב איזה משהו לא ברור כי יש לי "ברוך הבא ללוח בקרה" ו"חתימתך הנוכחית" שהם בעצם בכלל לא שלי כי אני בתוך משתמש אחר. ויש גם "מצב רגיל" ו"מצב מנוחה" שלאף אחד אין שמץ על מה הם מדברים. טוב אני אעשה משהו שתמיד רציתי לעשות - אחרי שאני אגמור לכתוב כאן הכל, אני אעבור על הטקסט וכל מילה שראויה לכך, אני אחליף אותה בקישור. כן כן. שמץ מה זה אומר? לא נורא. טובבבב אני עכשיו אדבר קצת על הקסם ששכאן. אז אנדה. ... טוב אין לי כוח אני אדבר על עצמי סתם אממ מה להגיד. אנדה אוהבת פנדות, ידעתם את זה? אה רגע זה אומר שהיא אוהבת את עצמה. כי היא פנדה. זה מאוד מוזר לאהוב את עצמך. אבל היי, גם אני אוהבת דרקונים ואני דרקון (ולא שירשיר אנדה. אני לא שירשיר. שמעת פעם על חיה שקוראים לה שירשיר? כי אני לא). אבל כן. מה. לא. שנייה. בלבלתי את עצמי. אוקייייייי ביי חוט מחשבה היה נעים להכיר. *מבזבזת הזדמנות להכניס לאנדה סוף סוף משהו נורמלי לחתימה* אממ אממ אממ טוב שיהיה לכולם אפצ'י שמח והרבה אבוקדו לכו תאכלו חצילים ותקפצו מטרמפולינטנימנהיה איך כותבים את זה לא חשובבבבבבבבבבבב שיהיה לכולם פסח מקסים וסיסמא חדשה אני אוהבת אותך אנדה 3> מוות לדורדורנטים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2019, 20:10 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2019, 20:10 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
3> -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 09:14 AM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהיי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 11:54 AM
|
||
הרמיייייי
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 12:48 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אביבאביבאביבבבבבבבבבבבבבבבב -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 12:49 PM
|
||||||
הרמייייייהרמייייייייייהרמייייייייייייי -------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 16:08 PM
|
||
CODE][B]שם + כינוי: ניקס + the fangirl
[B]האם אני חושב שכדאי לקבל אותה ולמה: (לפחות שתי שורות!)אני חושבת שאפשר לשכול לקבל אותה למרות שאני ממש לא סולחת לה והרה אם את רואה את זה עכשיו אי שם במרומי האולימפוס אני מזהירה אותך אם עוד פעם אחת תגעי בפרסי שלי אני אמצא אותך ואשמיד אותך! [B]הערות: אין לי -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 17:05 PM
|
||||
ניקס,הדמות היא חטפני מדורה... -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 17:07 PM
|
||
לא ראיתי דורה:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2019, 17:08 PM
|
||
היי
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |