![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 10:12 AM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתם מקבלים אותם? - המשך פעילות! "היי דרקון!" שמעתי קריאה מאחורי, וכשהסתובבתי ראיתי את ארנבון מתקדם אלי בניתורים. "מה שלומך?" הוא שאל כשהגיע אלי. "האמת שלא טוב כל כך" אמרתי לו. "ביום חמישי הזה יהיה יום הקולנוע הבין לאומי ואין לי זמן ללכת לראות סרט" "יום הקולנוע הבין לאומי?" שאל ארנבון בהפתעה. "איזה סרט תכננת לראות בכלל?" "מליפיסנט, כמובן!" אמרתי. "אין כמו החבר'ה הרעים". שלום משתמשים יקרים, ויום רביעי טוב לכולם! מוכנים לעוד המשך פעילות מבית היוצר של דרקון? בהחלט, והיינו מוכנים גם במוצ"ש אבל את שכחת! נכון נכון, אתם לגמרי צודקים. זה באמת לא נחמד מצידי. אבל, להגנתי (שאין לי), אני בקושי ראיתי השתתפות!אם אתם עדיין רוצים שהפעילות תמשיך, אני רוצה לראות לפחות חמישה משתתפים. ואם אתם לא מכירים את הדמויות, לפחות תלכו לשכנע את שאר חברי המשפחה להגיב, זה חשוב! ועכשיו, נעבור לנושא המרכזי שלנו. הדמות שבפעם הזו תצטרכו לקבל אותה (או לא), היא לא אחרת מ... מליפיסנט (היפיפייה הנרדמת)! טופס:
מי שלא השתתף בפעם הקודמת בהחלט יכול ואף מוזמן להשתתף בפעם הזו, אין סיבה שלא ישתתף. לא הבנתם על מה אנחנו מדברים? יכול להיות שלא ראיתם את הפעילות! אם לא, רוצו לקרוא ואז להגיב עם הטופס, ואם כן, פשוט תשתתפו! **הודעה נוספת חדשה - עד עכשיו לא יכולתם להגיב על הדמות הקודמת שפורסמה, אבל מהיום אם תפספסו דמות תוכלו בקלות להגיב עם הטופס, כי מעכשיו השם של הדמות יופיע בו. מקווה לראות יותר משתתפים, המשך שבוע שמח! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 11:09 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יוצאת עכשיו ממש סתומה אבל יש לי שאלה-
מליפיסנט זאת הזאת שהמלך אמר להרוג אותה ואז האיש ההוא רק חתך לה את הכנפיים או הפיה הרעה מהיפיפיה הנרדמת? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 11:35 AM
|
||
הפיה הרעה מהיפיפייה הנרדמת (:
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 11:36 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי שאלה קטנה-מי זאת מיליפיסנט?
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 17:27 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: איתמר, דולפין
האם אני חושב שכדאי לקבל את מליפיסנט ולמה: (לפחות שתי שורות!) אם להגיד את האמת, אני חושב שאפילו מהיכרות לא ארוכה עם האגדה, ההורים של היפהפייה הנרדמת הם אלה בכלל שלא אמורים לקבל אותם, כי הם אלה שדחו את מליפיסנט מלכתחילה - מליפיסנט בסך הכול רצתה להשתתף במסיבה הזאת או מה שזה לא היה (אני לא ממש זזוכר...). אזז אם אנחנו לא רוצים לגמור עם גורל דומה של אלה שלא הסכימו למליפיסנט להשתתף במשהו, כדאי מאוד שנצרף אותה למשפחה. הערות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 18:46 PM
|
||
לא ראיתי מליפיסנט...
-------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:38 PM
|
||
]שם + כינוי:[/B] ניקס the fangirl
האם אני חושב שכדאי לקבל את מליפיסנט ולמה: (לפחות שתי שורות!) קודם כל מליפיסנט היא מאוד טובה ונדיבה וחכמה ורגישה (אני בת דודה שלה אז אני יודעת) וחוץ מזה היא לא עשתה שום דבר רע זה המלך לא הזמין אותה לנשף ולמה!? כי הוא שכח לקנות עוד צלחת, מי עושה דבר כזה!? וחוץ מזה יש לה אחלה סטייל הערות: אין -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:40 PM
|
||||
לא צריך לראות. מספיק להכיר קצת את האגדה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:42 PM
|
||
שם + כינוי: שני, מתכחשת לכינוי שלי אבל הוא בצד
האם אני חושב שכדאי לקבל את מליפיסנט ולמה: (לפחות שתי שורות!) לא לקבל אותה! אני חושבת שמליפיסנט פעלה לפי הרגש שלה באותו רגע ולא חשבה שניה בשכל כי כאילו- אז לא הזמינו אותך, מי ישמע. וחוץ מזה אם כבר להעניש מישהו אז תענישי את ההורים של אורורה, מה היא עשתה לך? הקיצר מליפיסנט לא חושבת שניה על מה שהיא עושה אלא ישר פועלת וזה יכול לגרום להרבה מריבות ובלה בלה בלה כזה במשפחה הערות: אני מרגישה ממש מרושעת עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:43 PM
|
||||
את מראה שאת לא פחות טובה מההורים של אורורה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 19:45 PM
|
||
אני אקח את זה כמחמאה:)
אבל ההורים של אורורה סתם לא הזמינו אותה כי היתה חסרה להם צלחת, אני מסתכל על המעשים שלה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 20:34 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*הנהון כאילו אני יודעת על מה מדובר*
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 21:06 PM
|
||
מליפיסנט מאוד נחמדה
והיא אפילו מתנדבת באגודה למען שימור צבי הים הורודים ואם כבר צבי ים ורודים תקנו לי אחד כזה ליום הולדת טוב..? -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2019, 22:24 PM
|
||
יפה חברים!! כבר שלושה משתתפים!
והכוונה לא לסרט על מליפיסנט, אלה על האגדה (או סרט דיסני). אפשר לקרוא בקצרה את האגדה ולהגיב! אני גאה בכם!! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 06:56 AM
|
||
הגרסה המקובלת למעשיה מספרת על נסיכה שקוללה כשהייתה תינוקת על
ידי פיה רעה משום שלא הוזמנה לחגיגת יום הולדתה של הנסיכה. קללתה של הפיה הרעה קבעה כי ביום הולדת ה-16 תידקר אצבעה במחט גלגל טווייה, והיא תמות. פיה שהייתה שם לא יכלה לבטל את הקללה והכריזה שהנסיכה רק תישן במשך 100 שנה. בתגובה, המלך המודאג דורש לשרוף את כל גלגלי הטווייה בממלכה, כדי לנסות להפר את הקללה. ביום הולדתה ה-16, ההורים לא היו בבית והנסיכה הגיעה לעליית גג ישנה, שם ישבה זקנה (שהייתה הפיה הרעה בתחפושת) עם חוט ומחט. הנסיכה, שמעולם לא ראתה חפץ דומה לזה, נגעה בו ובטעות דקרה את אצבעה ונרדמה. כל הארמון שכב גם הוא לישון וסביבו צמחה חומת קוצים שהסתירה את כולו. נסיכים רבים ניסו לעורר את "ורדון קוצני" (Dornröschen), כך כונתה הנסיכה, אך מתו בייסורים על הקוצים. לאחר כ-100 שנה הגיע נסיך צעיר ואמיץ, חדר מבעד לקוצים שהפכו לשושנים והגיע אל החדר בו שכבה הנסיכה ונשק לה. עם נשיקתו התעוררה הנסיכה והכישוף הוסר מעל הארמון, אם כי ממילא הכישוף הוגבל למאה שנים. הנסיכה והנסיך התחתנו וכאמור במעשיות, חיו באושר ועושר לנצח נצחים. הנה לכל מי שאמר שהוא לא מכיר 🌺 -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |