![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 11:39 AM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה קיטשיות חחח
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 17:57 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:ליאו, ליאו :) האם אני חושב שכדאי לקבל את מליפיסנט ולמה: (לפחות שתי שורות!)לא,בגלל שהיא ממש רשעה וזה שהיא לא הוזמנה זו לא הצדקה לתקוף! בנוסף,היא תיצור מריבות.קיצר,לא לקבל! [B]הערות הייתם אומרים שזו המכשפה הרעה מהיפהפייה הנרדמת... אבל לא נורא -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:10 PM
|
||
בקשר לצב ים הורוד...
אני רוצה אחד כזה עם נצנצים שמקיא מרשמלו וליאו נידבתי אותך לקנות לי ( ; -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:12 PM
|
||
אני אחפש אחד בים
אבל אם אני לא אמצא אז אני אביא לך רגיל. טוב? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:18 PM
|
||
אוף טוב בסדר אני אתפשר על רגיל
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:19 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני פה! -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:20 PM
|
||
הייתי בים (יש לי מחולל זמן:)) והנה כמה צבונים חמודים 🐢🐢🐢🐢
עכשיו את צריכה למצוא לי חד קרן:) יש לי הוכחה לזה שחדי קרן אמיתיים (או לפחות לזה שאי אפשר להגיד שהם לא)! הרמיוני- אכנכון:) עריכה: רגע מה עם החתונהההה אני חיכיתי כל היוםםםםם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:23 PM
|
||
את יכולה לארוז לי את הצבונים ?
פשוט אני אוהבת אותם בצלופן -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:24 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולל סיפרתי לך שדחינו לעוד שבועיים לוללללל -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:24 PM
|
||
קיי שניה
____________ |🐢🐢🐢🐢| |___________| אפילו בניתי לך כלוב! עריכה: לא סיפרת ליייי ואני כל היום התרגשתיייייי וחברות שלי לא הבינו למה ומי מתחתןןןןןןן אוף:( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 20:26 PM
|
||
אופסססס
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 21:30 PM
|
||||
רגע,לא אמרת בכל צבעי הקשת? אוי, אני צריך להחליף אותם עכשיו... עד שתפסתי שניים כאלה:( ;) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 21 2019, 21:42 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה אחד בכל צבעי הקשת!!!
ליאו, תביא לי אחד בבקשה -------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2019, 10:54 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
שמישהו יגיב -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2019, 11:31 AM
|
||||
מזל שכתבת,כמעט החזרתי אותם! עריכה:בבקשה דרקון -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |