![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 19:34 PM
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתם מקבלים אותם? - המשך פעילות! "לארי! לארי! לארי!" העפתי מבט החוצה מהחלון, לראות מי צועק שם, וראיתי את אנדה (3>) ורות יושבות על הדשא. כמובן. "היי שיר!" קראה רות ונופפה לי. אנדה סימנה לי לצאת מהחדר שלי ולבוא לארח להן לחברה. קמתי, ויצאתי החוצה. "כן?" שאלתי והתיישבתי לידן. "על מה אתן מדברות?" "שיפים הכי טובים!" אמרו שתיהן יחד. "לארי זה השיפ הכי אהוב עליכן?" שאלתי. הן הינהנו. "אז, מה השיפ השני?" אנדה ניסתה לחשוב, אבל רות לא חיכתה רגע ומיד צעקה - "דרארי!" שלום משתמשים יקרים, ויום רביעי שמח!!! מה קורה? מתרגשים לקראת יום חמישי? לא ממש... כן גם אני לא. מה הטעם ביום חמישי? הרי ידוע שזה היום הכי מבוזבז בשבוע. אני קמה בבוקר, הולכת ללמוד אנגלית, תושב"ע, קולנוע, ואז חוזרת הביתה. לא היה עדיף פשוט להשאר בבית ולכתוב מלא מלא פעילויות למשפחה? אני יודעת שאתם מסכימים איתי. ועכשיו, נעבור לדמות שלנו. אם סיפור הרגע שלנו לא היה מספיק ברור, בואו אני אסדר לכם את הראש. מי הדמות המעצבנת שבחרתי? טוב, יהיו פה חילוקי דעות לגבי אם היא באמת כזו רעה או לא, אבל זה לא מונע ממני לבחור ב... דראקו מאלפוי (ספר לא ידוע שבטח אף אחד כאן לא מכיר)! טופס:
מי שלא השתתף בפעם הקודמת בהחלט יכול ואף מוזמן להשתתף בפעם הזו, אין סיבה שלא ישתתף. לא הבנתם על מה אנחנו מדברים? יכול להיות שלא ראיתם את הפעילות! אם לא, רוצו לקרוא ואז להגיב עם הטופס, ואם כן, פשוט תשתתפו! רות, וכל משפפי הדרארי באזור, יש לי בונקר! אתם לא יכולים להגיע אלי!!! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 19:36 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: איתמר, דולפין
האם אני חושב שכדאי לקבל את דראקו מאלפוי ולמה: (לפחות שתי שורות!) אממ, ברור שכן. דבר ראשון - אני ממש לא רוצה להסתבך עם רות וכל זה. דבר שני, דראקו מאלפוי אולי היה קצת מעצבן, אבל הוא לא היה מרושע (כמו קרואלה למשל), הוא בסך הכול היה תלמיד לא נחמד במיוחד שהוא תפוחים, ושרשראות מקוללות. אפשר לחשוב... הערות: רות בבקשה אל תהרגי אותי. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 19:38 PM
|
||
חחח כולם מתים מפחד כאן מרות ><
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 19:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגבתי בשביל דולפין:)
עריכה: לאמשנה נהפוך את ההודעה הזאת להשתתפות בפעילות: שם + כינוי:שני, דראמיוני פוראבר האם אני חושב שכדאי לקבל את דראקו מאלפוי ולמה: (לפחות שתי שורות!) ברור! דבר ראשון- כי למה שלא נרצה לקבל קסם למשפחה? דבר שני- בגלל שכולם כאן אנשים מדהימים ומקסימים ועוד בלה בלה רגשני כזה אז אם דראקו יצטרך מישהו שיקשיב לו ישר מישהו נחמד מכאן ישלח לו ינשוף ואז דראקו יראה את האדם הנחמד שהוא באמת הערות: לא יפה להגיד שדראקו הוא רע! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 19:53 PM
|
||
טו לייט.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 19:59 PM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מקום למנהל במשפחה?
שם + כינוי: מאיר, כינוי בעברית שמות חיבה (כל הכינויים\שמות החיבה שיש לכם בפורטל!): וואו יש הרבה. נראה אם אני זוכר הכל... דינו, שועל, ענן, מיסטר מיינסטרים, כינוי בעברית... נראה לי שזהו. לא כזה הרבה בעצם. קרוב המשפחה שאתם רוצים להיות: הדוד המבוגר עם הבדיחות הלא מצחיקות שתמיד באירועים משפחתיים חושב שהוא רוקד מגניב אבל בעצם הוא מביך את עצמו החיה שאתם רוצים להיות: שועל כמובן הצבע שבו אתם רוצים שנכתוב את השם שלכם: הממ לא ראיתי אף אחד אדום... אז יאללה אני אהיה אדום הערות\הצעות\שאלות\עגבניות: לגמרי עגבניות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:00 PM
|
||
ווהוווווווווווו!
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:01 PM
|
||
בפנים!
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:01 PM
|
||
פרס?
9999999999999999 חרמשים נשמע כמו פרס הוגן. (: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:02 PM
|
||
אממ....
אוקיי. תן לי כמה שנים. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:03 PM
|
||||
סבבה. דדליין של עוד שבע שנים. נשמע סבבה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:03 PM
|
||
אולי ארבעים ושתיים שנה?
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:04 PM
|
||
אפילו יותר טוב!
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:14 PM
|
||
הינה משהו ששנינו מסכימים עליו ^^
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:15 PM
|
||
בעצם 28 שנה זה יותר טוב...
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |