![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:20 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן?
טוב, מה שאתה אומר. אבל אל תתלונן אלי כשתמצא את עצמך במתחם של אייקון ב28 למשהו במקום בתאריך האמיתי... -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:22 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לעזאזל יש לה עיניים ירוקות מדהימות כל כך
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:23 PM
|
||
למי?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:26 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילדה מהכיתה שלי שיש מצב שאני עומדת לפתח קראש עליה ואוף
יש לה עיניים מדהימות והיא בכללי מדהימה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה רק פעם אחת! רק אחת! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
@הרמי - נו, מה הבעיה?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:29 PM
|
||
שאני מפחדת
ממש כאילו, מפחיד אותי לפתח קראש עליה כי היא אחת שעלולה ממש לפגוע בי -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:30 PM
|
||
אזאז
אל תפתחי עליה קראש? @דולפין צודק, זה קרה רק פעם אחת. אבל זה קרה. ואני לא רואה סיבה שזה לא יקרה שוב! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:32 PM
|
||
אוף שיר, אל תהיי מעצבנת. ):
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:33 PM
|
||
אני לא מעצבנת.
אני דרקון. אתה מעצבן. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:34 PM
|
||
ואת גרב!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:35 PM
|
||||
אני ממש מנסה אבל זה לא ככ קל היא ככ שונה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:38 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
ואתה נעל! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:40 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אני חושב שכדאי לקבל את דראקו מאלפוי ולמה: (לפחות שתי שורות!) אממ בארור שלא! מי הוא בכלל?!
סתם סתם. בחיים לא ככה. אז מהתחלה. האם לקבל את דראקו? זה שאלה מוזרה כמו: האם יש שמש בעולם? ברור שכן. טוב, חפירה רצינית לפניכם. (דרקון ודולפין מחויבים לקרוא את זה. עונש על ההשפלה שהיתה פה. "הוא אולי היה קצת מעצבן" בלה בלה בלה. איתמר. אני מאוכזבת ממך קשות. ואני מחכה למכתב התנצלות. אניוואי, אממ כן. אני צריכה לסיים את הסוגריים האלו כבר) אז ככה. דראקו מאלפוי. דבר ראשון, אני רוצה להבהיר שרולינג לא ממש טרחה לספר על הדמות. כלומר, היא לא ממש נתנה לה מקום. עזבו את זה שהיא בקושי התעסקה עם זוגיות בשבילו ולכן, אין לאף אחד זכות כל כך לשפוט אותו לרעה... כי היא לא הראתה את הצד הטוב שבו... כלומר, הצד היחיד שלו. בבייסיקלי, דראקו הוא בנאדם טוב שפשוט רע לו... הוא לא באמת ילד מסריח. זה תכלס, מסכה. עובדה שהוא לא הסגיר את הארי באחוזת מאלפוי. (טוב, זה בגלל שהוא היה מאוהב בו... אבל לא משנה). כאילו, כשהוא לא היה תחת לחץ חברתי, והכרח להיות המאלפוי הזה, הוא בסך הכל אדם רגיש שנפל על משפחה שלא מעריכה אותו כמו שצריך, ושכופה עליו לעשות דברים שהוא לא רוצה. סוו, בארור שנקבל אותו למשפחה שלנו כי מגיע לו משפחה מדהימה לראשונה בחייו. וקצת טוב לילד הזה לא יזיק לאף אחד. היתה לו ילדות זבל ואישתו מתה מהר מידיי היה לו חיים כל כך אכזריים, ובכל זאת הוא שם תמיד מסכה כזו של חזות אמיצה, ולא הראה אף פעם את זה שכואב לו. כל פעם שהוא היה מתנשא ומקניט אחרים, זה פשוט היתה הדרך שלו לברוח ולאטום את עצמו. תחשבו על בנאדם שרע לו רצח, אין לו אף אחד לספר לו את זה, הוא שונא את החברים שלו, כןכן. אני יודעת שהוא מדהים. אתם לא צריכים לומר לי.... ובנוסף, יש לו אופי סלית'ריני שזה הכי מגניב שיש. והוא הילד הכי טוב שקיים ודמות להערצה בשביל כל אחד (שקט דולפין!! אני יודעת שאתה מעריץ אותו. ודרקון!! אני יודעת שהוא הדמות אהובה עליך. ושאת מתה על אופי סלית'ריני. אז שקטט) וזהו בערך. הוא ילד טוב מידיי שהיה לו רע מידיי. ואופקורס שרק עם הארי היה לו טוב לראשונה בחייו. וזהו. קבלו אותו למשפחה. אם לא אני אלשין עליכם לאנדה. לא כדאי לכם!! הערות:אה, וצריך להעביר את המשפחה הזאת סדרת חינוך. שמישהו יעשה משהו עם האנטי דרארי/ דראקו שיש פה!! לעזאזל!! -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:45 PM
|
||
הייתם מקבלים אותם? - המשך פעילות!
"מה! איך את יכולה לשים את דראקו כרגע?? שיר! את צריכה לשים אנשים אחרים! דראקו הוא נהדר! וכל הדמויות האחרות צריכות לסגוד לו! והוא והארי צריכים להיות ביחד לנצח נצחים! אני לא מאמינה ששמת אותו כדמות רעה! ברור שנקבל אותו! איך יכולת לשים כזה דבר???" צרחה עלי רות. סתם. אני צוחקת. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |