![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:52 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו את אשכרה שמת את דראקו מאלפוי בתור מישהו רע... את אוחזת את הקטע? זה כאילו הפגיעה הכי חמורה שיכולה להיות אני מאוכזבת ממך קשות ממש מאוכזבת אני מצפה גם ממך למכתב התנצלות -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:53 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נתתי לו אפשרות להצטרף למשפחה, למה את כועסת עליייייי
את באמת רוצה שאני אתחיל להתנצל? תחשבי מה קורה ביום יום ותשווי את זה לאם את תגידי שנעלבת. זה לא יגמר בחיים. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:56 PM
|
||||
אבל אבל הוא לא רע:( כאילו, הוא רע בקטע טוב.... ואנשים רעים ובלונדינים זה חמוד. ועכשיו כעונש את תכתבי לי פאנפיק דרארי לא אכפת לי כמה מבחנים יש לך. עד השעה 22:22 את ואיתמר כותבים לי ביחד פאנפיק דרארי עונש. תתמודדו. אני מחכה. יום טוב. צ'או. אל תצודו סוסוני ים כי הם בסכנת הכחדה. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:58 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי:ליאו, ליאו :)
האם אני חושב שכדאי לקבל את דראקו מאלפוי ולמה: (לפחות שתי שורות!)טוב, אני אגיד לא כי כולם אמרו כן(וגם כדי להטריל{זה נחשב הטרלה,נכון?}) טוב, אז למה כי דראקו ממש רגיש (כאילו,באמת הארי זה"כ לא לחץ לו את היד, זו לא סיבה לפתח יריבות!) וגם כי דרארי זה איכסה,ובהתחשב ברות ובשני,זה עלול לקרות כאן(לא יקום ולא יהיה! לא תיתכן חוצפה שכזאת! דרארי!?אצלי במשפחה!? פויה!!) וגם כי הוא דיי זבל וגם אם הכריחו אותו להפוך למאלפוי שהוא היה, חלק מזה עדיין היה מבחירה הערות:מעניין כמה שניות יישארו לי לחיים אחרי שרות ושני יראו את זה -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:58 PM
|
||
רות, סוסוני ים הם לא בסכנת הכחדה.
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 20:59 PM
|
||||
אתה מת מבחינתי. שיר, הם היו בסכנת הכחדה. מבחינתי הם עדיין. ששש. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 21:00 PM
|
||
אבל אולי לא
כי כאילו זה סתם מזל רע מאוד מאוד לא כדאי שהם יהיו בסכנת הכחדה. ואנשים לא צדים אותם, תפסיקי לאחל דברים כאלה! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 21:00 PM
|
||||||
נאאאאא ליאו תמיד חי את לא יכולה להתכחש לרול המשפחתי שלך! -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 21:08 PM
|
||||
זה לא באמת קרה נכון? אני כנראה הוזה אני יודעת- אני אלך לישון ומחר בבוקר אני אגלה שכל זה היה רק חלום רע! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 21:10 PM
|
||||
אנשים צדים אותם, בכללי כי משתמשים בהם ליופי... תליונים וכזה... וברפואה הסינית משתמשים באבקה של סוסני ים... מזהירה מראש, זה מזעזע שוב פעם אזהרה ואזהרה אחרונה. אני יודעת שזה מזעזע, אבל בני אדם רעים לפעמים... אבלאבל ישראל היא אחת המדינות המובילות בעולם בהרביית סוסוני ים. אז זה טוב. הם לא הולכים להיכחד. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 21:14 PM
|
||
הגיון של חברה שלי:
אני: מהיום השם השלישי שלי זה דראקו! חברה: את מאוהבת בדראקו? אני: איך אני מאוהבת בדראקו אם אני דראקו? חברה: רגע את אוהבת דרארי? אני: כן... חברה: אז את מאוהבת בהארי ולכן את אומרת שאת דראקו! אני: *מנסה להבין מה עובר לה בראש* עד כאן סיפורים חסרי פואנטה להיום מוגש ע"י שני -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 21:19 PM
|
||
אני אוהבת לקרוא את השרשור שלי עם אביב כל פעם מחדש... זה מזכיר לי שיש אנשים שמסכימים לסבול בשבילי דרארי.
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 21:21 PM
|
||||||
צר לי שלא הזדעזעתי, פשוט כבר ראיתי גרועים יותר. אבל כן, זה נורא. טוב, אז כן צדים אותם. האמת שאני פחות מתעמקת ביצורים ימיים, אז זה פחות התחום שלי. יש לי את סיפורי הזוועה שלי, צייד פילים, צייד טיגריסים, צייד לטאות, יש דברים שכמעט אני מקיאה מהם. אם מישהו יגע בך רות אני אכעס עליו. ואת יודעת מה קורה כשאני כועסת. אני חושבת. בקיצור. כשאני אשתלט על העולם הכל ישתנה. לא לדאוג. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 21:40 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי גם אני מסכימההה -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 27 2019, 22:02 PM
|
||||||||
את צריכה להזדעזע כי זה סוסוני יםםם ![]() אני מחכה ליום שבו תשתלטי על העולם. יהיה פה יותר נעים:( מיוני - יששששששש3> -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |