![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (97) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 09:03 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד לכל מי שהגיב, כבר 6 אנשים! אני גאה בכם!
אבל קדימההה, יש עוד שצריכים להגיב! אני סומכת עליכם! https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7838916 -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 09:21 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אפי ובצד
החיה שלי: כלב רמת ההשתתפות שלי בפעילות (תמיד/הרבה/חצי חצי/קצת/בכלל לא):ממש קצת שאלות/הערות/עגבניות ושאר הירקות: אני פשוט בלימודים ואין לי כל כך זמן להתחבר -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 10:01 AM
|
||
כל הכבוד אפי!
אין צורך להתנצל אנשים, רמת ההשתתפות נועדה כדי להגיד כמה תשתתפו. העיקר למלא את הטופס! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 10:37 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 14:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: ניקס the fangirl
החיה שלי: חד שן חדקרן לא חד קרן! רמת ההשתתפות שלי בפעילות (תמיד/הרבה/חצי חצי/קצת/בכלל לא): הרבה שאלות/הערות/עגבניות ושאר הירקות: חמנייה זה פרח יפה🌻💛 -------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 15:33 PM
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: אביב, בצד
החיה שלי: יוניקורן (אופס) רמת ההשתתפות שלי בפעילות (תמיד/הרבה/חצי חצי/קצת/בכלל לא): חצי-חצי\קצת שאלות/הערות/עגבניות ושאר הירקות:סליחה, יוצא שאני לא מתחברת כל כך לאתר ואז אע -------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 16:30 PM
|
||||||
אני גאה בך 3> ואין צורך להתנצל! מבחינתי היית כותבת "בכלל לא", כמו שאמרתי, העיקר שאני אדע!
זו בהחלט הערה חשובה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 16:31 PM
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע נכוןןן אבל נרקיס יותר3> -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 16:33 PM
|
||
ורד הכי יפה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 16:34 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נע
נרקיססס אבל גם ורדדד ממששש -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 19:50 PM
|
||
ורד זה פרח ממש יפה
וגם ורד מקסימה -------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 20:00 PM
|
||
חמניות לשלטון!!!
-------------------- |פעם הייתי ניקס/קוראים לי שירה באמיתי יחחחח|INFP-T |
תעשו לעצמכם טובה ותפרשו מפה, אני מתחננת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 20:31 PM
|
||
טוב
-------------------- Aviv ❆ she\her ❆ 15 ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 21:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם + כינוי: יזהר, הפייסטוס
החיה שלי: גיגא... נו את יודעת רמת ההשתתפות שלי בפעילות (תמיד/הרבה/חצי חצי/קצת/בכלל לא): בין הרבה לחצי חצי שאלות/הערות/עגבניות ושאר הירקות: מיאו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 1 2019, 21:14 PM
|
||||
כשהרוחות רודפות אחריך, עגבניות - להיות או לא להיותתתתתת -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |