![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 20:08 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות זה אפשרי
אני קיבלתי היום עבודה שהיא 15% מהבגרות שלי וזה מרגיש כמו המון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 20:16 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במתמטיקה?
איך הלך לך? -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 20:17 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא זה בהיסטוריה
ועוד לא ממש התחלתי אבל היא לא נראית קשה במיוחד במתמטיקה אני רוצה לסיים בגרות מוקדם אבל לא נראה לי שאני אספיק ): -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 20:30 PM
|
||
אה אוקיי, איזה נושא בהיסטוריה?
3> -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 20:46 PM
|
||
לאומיות וזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 20:48 PM
|
||
אה לא זכור לי שלמדתי את זה
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 20:53 PM
|
||
זה חומר של כיתה י ל30% נראה לי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 20:56 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המורה שלי לערבית (גם המחנכת שלי): *צורחת על תלמידה* "אני מורה ואת תלמידה! הזכויות שלנו לא שוות!!! אני מעלייך פה!!!!"
אחרי שעתיים בשיעור חינוך: "וככלל, אני חושבת שרוב הבעיות בעולם מגיעות מזה שבני אדם לא נותנים זכויות שוות אחד לשני." -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 21:01 PM
|
||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולללללל
-------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 21:04 PM
|
||||
אה יכול להיות שאני לא זוכר... יאא יצאתי לחופש עד אחרי סוכות -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 21:42 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפייייי גמאני בחופש עד אחרי סוכותתת זה קסםםם
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 21:55 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 21:55 PM
|
||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב שירשיר3>
-------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 6 2019, 22:05 PM
|
||||
יאפ יאפ לילה טוב שיר -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 06:09 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |