![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:05 PM
|
||||
![]() ?mind if I slither in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה לחשוב בכיף וברצון3> אבל לומר את זה זה קצת אסור... כאילו קצת אממ... עזבי אז רגע אם את אומרת סתם ככה באמצע החיים מה את חושבת אז גם לי מותר אוקיי, טא דם: שירשירררר את מושלמת ואת מדהימה מידיי ואני אוהבת אותך ואני צריכה שכל האנשים בעולם יהיו כמוך וככה המין האנושי יהיה הרבה יותר נורמלי והחיים על פני כדור הארץ ישתפרו ברמה לא פופורציונלית זהו, אמרתי מה אני חושבת בלי סיבה מסוימת יום טוב לכם, יקירי. -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:08 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רות, בשבילך:
https://youtu.be/9A1wj2mDkJU -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:11 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:11 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייף מת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:12 PM
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תורי תורי תורי: רות היא מושלמת מידי ואנשים צריכים לסגוד לה, אז מהיום כל מי שמדבר איתה צריך לסגוד לה לנצח,] כי אף אחד בחיים לא יגיע לרמה כזו של שלמות. ועגבניות הם אדומות. אני אוהבת לומר עובדות ככה סתםםםם -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:16 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:18 PM
|
||||
ורד, אפשר לסגוד לך? אה רגע, אני כבר סוגדת לך אוף זה כל כך נכון... אני ממש מהסוג האנשים האלה שהיא מדברת עליהם... מאיפה הבאת את הדבר ההזוי הזה? זה כל כך וואו זה כאילו מתאר אותי במילארד וחצי אחוז שירשיר, עכשיו תורי שוב: שיר היא מושלמת ממש ומידיי וגם ת'ור וגם לארי זה מושלם ושירשיר היא מדהימה ואני מרשה לכם לסגוד לה כאילו, אני מצווה עליכם לסגוד לה, אבל לא יותר ממני, כי רק לי מותר לסגוד לה כל כך הרבה ותסגדו גם ליוני כי ככה אני מצווה עליכם!!! ולפלג גם!! כןכן תסגדו לפלג!! מי שלא יסגוד לפלג יתעסק איתי!!! -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:23 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי כבר שאני ממש אוהבת את הסרטונים האלו של כאן? יש גם סרטון על כמה שאנשים שמקללים חיים יותר טוב. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:24 PM
|
||||||||
תשלחי קישוררר -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:25 PM
|
||||||||||
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:31 PM
|
||||||||||||
אוי גדוללללללל -------------------- Emotions are never black and white, They are more like symptoms ![]() ![]() ![]() ♡♡♡ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:33 PM
|
||||||||||||||
לגמרייי ויש להם סדרה בשם כאן גרביים שהם ממחיזים ערכי ויקיפדיה באמצעות גרביים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:37 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:37 PM
|
||
נכון
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2019, 19:38 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ניש ורד?
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |